Abone Ol

Meltem Şarkışlalı ahtapot yöntemiyle zayıflamayı anlattı: Tek seansta 13 cm

Meltem Şarkışlalı ve ekibi tarafından Türkiye'ye getirilen Ahtopot Zayıflama Yöntemi, son dönemde en çok konuşulan zayıfla yöntemi olmaya başladı. Ahtapot Zayıflama Yöntemi ile tek seansta 13 santime kadar incelme sağlanıyor.

Meltem Şarkışlalı ahtapot yöntemiyle zayıflamayı anlattı: Tek seansta 13 cm

Meltem Şarkışlalı'nın Türkiye'ye getirdiği Ahtapot Zayıflama Yöntemi ile tek seansta 13 cm incelmek mümkün mü?

Zayıflama uzmanı Meltem Şarkışlalı ve ekibi tarafından Türkiye'ye getirilen Ahtapot Zayıflama Yöntemi, spor yapamayanlar, zayıflamak için diyet programı uygulayamayanlar için tercih sebebi olmaya başladı. Şarkışlalı'nın yöntemiyle tek seansta 13 santime kadar incelmek mümkün.

Yoğun ilgi görmeye başlayan 5 etkili Ahtapot Zayıflama Yöntemi ile bölgesel incelme yapabildiği gibi kilo kaybı için de gereken alt yapıyı hazır duruma getiriyor.

Bölgesel incelme konusunda Ahtapot Zayıflama Yöntemi ile danışanların ağrısız, acısız olduğu gibi kolaylıkla uygulanması tercih sebebi oluyor. Sadece tek seansta farkını görebileceğiniz teknoloji Ahtapot Zayıflama ile bel, basen, boyun, gıdı ve kol gibi bölgelere kolaylıkla uygulanabilmektedir. Ahtapot Zayıflama Yöntemi, doğum sırasında alınan kilolar, fazla kilo sonrası erkeklerde meme büyümesi için de uygulanabiliyor.

Meltem Şarkışlalı

Vücuttaki tüm bölgede yağları toparlayıp vücuttan atılması için gerekli olan işlemi uyguluyor. Zayıflama uzmanı Meltem Şarkışlalı kilo vermeye vakit bulamayanlara Ahtapot Yöntemi ile tek seansta 13 santime kadar incelebileceklerini söylüyor. Üstelik metabolizmayı hızlandırması, bölgesel yağları bloke edip atması ve dahası kişinin 1 kilo vermesi ile 3 kilo vermiş gibi his ve görüntü sağladığını söylüyor. Bu nedenle bir çok ünlü de Ahtapot Zayıflama Yöntemini kullandı ve giderek yaygınlaşmaya başladığını belirtiyor.

Meltem Şarkışlalı, bölgesel zayıflama, bölgesel incelme sıkılaşma, ve ödem atma konusunda bu yöntemin tek seansta başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. Duygusal açlık yaşayanlar için aç kalmadan kilo vermek Ahtapot Zayıflama Yöntemi ile mümkün.

MELTEM ŞARKIŞLALI ÇAĞLA ŞIKEL'İN CANLI YAYIN KONUĞUYDU


Meltem Şarkışlalı’ya Yılın Güzellik ve Zayıflama Uzmanı Ödülü

Ümit Öner ile Göktürk Dergisinin düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreni'nde, Yılın En İyi Güzellik ve Zayıflama Uzmanı Ödülü Meltem Şarkışlalı'ya layık görüldü.

Ümit Öner ile Göktürk Dergisinin düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreni, sanat camiasından birçok ismi bir araya getirdi. 27 Şubat Çarşamba akşamı Merve Akıncı'nın sunumuyla gerçekleşen gecede birçok ödül, sahibini buldu.

Yılın En İyi Güzellik ve Zayıflama Uzmanı kategorisindeki ödüle MEL'S Slim Light ile Meltem Şarkışlalı layık görüldü. Şarkışlalı'ya ödülü, Ümit Öner takdim etti.


Meltem Şarkışlalı Kimdir?

Ekranların beğeniyle izlenen sağlık programı yapımcısı ve sunucusu Meltem Şarkışlalı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezundur. Meltem Şarkışlalı daha sonra Marmara Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümünde master yapmıştır. Bunların yanında Torino Akademisi'nde beslenme üzerine İtalya'da Dr. Fabrizzio Didonna ile birlikte 3 yıl boyunca, çalışmalar yaptı, Davranışçı Terapi Öğretisi ile Hafifleme ve Beslenme Eğitimi konularında eğitim aldı. Tasarım öğretisi yapmaktadır. Kişilere kilo verdirme konusunda da uzmanlaşmış durumda. Ayrıca İtalya'da ve Dr. Bauman Leyla İnanır'dan estetik konusunda sertifikalar aldı. Ayrıca Yeni Yüz Yıl Üniversitesi Beslenme Diyet Bölümü 2 yıl eğitim sertifikası almış, Kiriv Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik mezunudur.

Meltem Şarkışlalı Hizmetleri hakkında detaylı bilgi için www.meltemsarkislali.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Meltem Şarkışlalı instagram : @meltemsarkislaliofficial

MELS Slim Light instagram : @melsslimlight