Abone Ol

Melih Gökçek: Neden istifa edeceğim?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cephesinde yeni gelişmeler var. Hafta sonu Melih Gökçek açısından hareketli geçti

Melih Gökçek: Neden istifa edeceğim?

Son günlerin en çok konuşulan ismi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek. Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından tüm gözler ona çevrilmişti. 'İstifa edecek mi?' sorusu kulislerde sıkça konuşulurken, Melih Gökçek'le ilgili son gelişmeleri Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi paylaştı.

İşte Abdülkadir Selvi'nin o yazısı:

Melih Gökçek ve AK Parti açısından zor bir süreç yaşanıyor. Gökçek, görevi bırakması yönündeki telkinlere karşı direniyordu. “Çoluğuma çocuğuma ne anlatacağım, yolsuzluğum mu var, FETÖ’cü müyüm, neden istifa edeceğim” diye itiraz ediyordu.10 gün içinde görevini bırakması yönündeki talepler karşısında, “İstifa etmeyeceğim, beni görevden alsınlar” diye karşılık veriyordu.

AK Parti bu işi suhuletle çözmek istiyor. Ama kolay bir iş değil. Ancak Erdoğan bu konuda kararlı, geri vitesi yok. “Gereğini yapmayan olursa biz gereğini yapacağız” diyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN