Abone Ol

Meleklerin Payı: Bir Viski Macerası için özel davet

Medya ve Halkla İlişkiler camiasının geleneksel etkinliği OHH-“ Our Happy Hour” 98. Buluşmasında “Meleklerin Payı-Bir Viski Macerası” kitabı yazarı Dr.Burkay Adalığ’ı ağırladı.

Meleklerin Payı: Bir Viski Macerası için özel davet

Meleklerin Payı Bir Viski Macerası kitabının yazarı, Meleklerin Payı adlı instagram hesabı ile öne çıkan  Dr. Burkay Adalığ Ortaköy Ruby’de düzenlenen Our Happy Hour (OHH) da  medya ve halkla ilişkiler sektör duayenleri ile buluştu.

Anamedya koordinataörü Ayşen Yüncü evsahipliğinde gerçekleşen geceye Uluslararası dokuma sanatçısı  Fırat Neziroğlu, İntersis Ajans Demet Aydın,  Epsilon Yayınevi Genel Müdürü Fırat Yenici, Yazar ve Kişisel Gelişim uzmanı Can Perincek katıldı.

İlk baskısı çok kısa bir sürede tükenen “Meleklerin Payı-Bir Viski Macerası”   kitabı yoğun ilgi gören ve geceye özel  katılımcılara imza veren  Dr. Adalığ “Kitabım sert kapaklı ve 300 sayfalık bir koleksiyon kitabı olmasına rağmen 10 günde tükendi ve yeni baskıya geçtik. Bu alandaki önemli bir açığı kapattığım için çok mutluyum” dedi.

2002 yılından beri sektörün en eğlenceli buluşma noktası olan OHH toplantıları Ayşen Yüncü tarafından sanat,iş insanı ve medya sektörünü biraraya getirmeye devam ediyor.