Abone Ol

Mehmet Ali Erbil’den hamile kaldım diyen Nevin Şimşek, şovmenin hastalığıyla ilgili konuştu

Geride bıraktığımız yıl şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı bir açıklamayla ortaya çıkan ve Mehmet Ali Erbil’den hamile kaldığını ve şovmenin zoruyla hamileliğini sonlandırdığını iddia eden Nevin Şimşek, canlı yayına bağlanarak Erbil'in rahatsızlığı hakkında konuştu.

Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması

Çapkınlığıyla tanınan şovmen Mehmet Ali Erbil’le ilgili olarak ortaya attığı ‘ondan hamile kaldım ancak Erbil’in zorlamasıyla bu hamileliği sonlandırdım’ iddia ile bir anda magazin gündemine oturan Nevin Şimşek, bu olay sonrasında uzun bir süre magazin gündeminde kalmış katıldığı televizyon programlarında şovmen için beddua etmiş 60 yaşındaki şovmen hakkında, ‘Beni defalarca aldattı. Ettiğim ahlardan, beddualardan, yataklardan çıkamayacak’ şeklinde açıklamalara imza atmıştı.

HASTANE SÜRECİ SONRASI KONUŞTU

Genç kadın, Mehmet Ali Erbil’in evinin banyosunda geçirdiği talihsiz kaza sonrasında hastaneye yatırılması ve burada tedavisi sürerken yaklaşık 15 yıldır devam eden ‘Kaçış sendromu’ hastalığının nüksetmesinin ardından sağlık durumu daha da kötüleşmesiyle ilgili olarak 2. Sayfa adlı magazin programına canlı telefon bağlantısıyla katıldı ve şu açıklamalarda bulundu:

“Geçmişte ne yaşamış olursak olalım şu anda yaşananlar son derece üzücü… Bana sosyal medya üzerinden ‘Senin ahını aldı’ gibi mesajlar gelmiş… Lütfen bana böyle mesaj atmasınlar, insan olarak çok iyi bir insan Mali’nin hayatına giren 7 önemli kadından biriyim. Hakkım varsa helal olsun onun arkasından çok kötü dua etmiştim ama şimdi pişmanım. Ağabeyi Mustafa ile görüştüm, ‘üç gün içinde ben de bir kere görebildim’ dedi. Onu ziyarete gitmek istiyorum ama yakınlarının bana tepki göstermesinden beni terslemelerinden korkuyorum. İyi olmasını diliyorum”

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Mehmet Ali Erbil’in 16 yıl önce ortaya çıkan ‘kaçış sendromu’ hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, “Şu an için bir şey söyleyemiyoruz, beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim” dedi.