Abone Ol

Mehmet Ali Erbil: ''Kumar masasında neden konuşmadın?''

Tuğba Erbil 'Her gece kumar oynayan adama nasıl güvenirim? 100 bin lirayı bir gecede kaybediyor" deyince Mehmet Ali Erbil bakın neler dedi

Mehmet Ali Erbil: ''Kumar masasında neden konuşmadın?''

Tuğba Erbil'in 'Eski eşleri onu arayıp, ağlıyor' sözleri karşısında suskunluğunu bozan Mehmet Ali Erbil, boşanma davasının perde arkasını ve tüm bilinmeyenleri anlattı.

- Tuğba Erbil, 'Mehmet Ali eşlerine bakıyor, çünkü arayıp ağlıyorlar' dedi... Doğru mu?
Çok acımasız açıklamalar, eski eşlerime laf etmesi ağrıma gitti. Onlar yıllardır benim arkamdalar. Duruşları belli insanlar. Onları bu işin içine sokmayacaktı. Hiçbiri benden bir gün olsun para istemedi. Yeri geldi ben onlardan istedim. Hepsi aldığım evlerde oturuyor. Çocuklarımın masraflarını da ben üstleniyorum. 30 yıldır ilk eşim Muhsine Hanım'a nafaka veriyorum. Üstelik bu mahkemenin belirlediği bir şey bile değildi.

- '100 bin TL'yi bir gecede kumarda kaybediyor, karısına ayda 40 bin TL vermiş çok mu?' sözlerine ne diyeceksin?
Tuğba ile 7 yıldır evliyiz. 7 yıldır her kumar oynadığımda o benim yanıbaşımdaydı. Soruyorum ona; kumarda bir gecede 100 bin TL kaybeden adamın yanında oturan kadın çıldırmaz mı? Ben böyle bir para kaybetsem, susar mıydı? Şimdi konuşmak için mi sustu yoksa? Demek ki bana olan sevgisi de yalandı!

- Ortada çocuk da var... Ali Sadi'yi görüyor musun?
Oğlumu istediğim zaman alıyorum. Bende de kalıyor. Alıp okula götürüyorum. Yaşı küçük olduğu için annesinin yanında kalması daha uygun. Ali Sadi'yi annesinden ayırmayı düşünmüyorum.

- Çok konuşulan tazminat olayına gelirsek... Tuğba Erbil'in iddia ettiği gibi evlendikten sonra 15 ev satın aldın mı?
15 değil, 10 tane evim var.

- Sen ne kadar tazminat teklif ettin?
Evli olduğumuz dönemde Bodrum'daki bir evi Tuğba'nın üzerine yapmıştım.

- Tuğba'nın '1.5 milyon TL'ye evi mi var? Borcunu da ben ödüyorum' dediği yazlık mı?
Evet ama o evin değeri gerçekten 1.5 milyon TL. Ayrıca 2.5 milyon TL değerinde 4 katlı villa teklif ettim. 'Al git, otur, orası senin' dedim. Ama Tuğba bununla da kalmadı. Astoria'daki 'Penthouse' evi de istedi. Çocuğumun nafakasını kabul ettim. Zaten ben nasıl çocuğumu ortada bırakırım? Tüm masraflarını da üstlenmeyi kabul ettim. Ama o hep daha fazlasını istedi.

- Kredi kartlarını senin kapattırdığını ima etti Tuğba?
Kredi kartlarını mahkeme kapattırdı. Gerçekten benim yapabileceğim bir şey yoktu.

İlk eşiyle 30 yıldır görüşüyor
MEHMET Ali Erbil ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile 1980 yılında nikah masasına oturmuştu. Sezin adlı bir kızı olan çift, 5 yıl sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Mehmet Ali ve Muhsine bir süre sonra tekrar evlendi ama bu ikinci denemeleri de başarılı olamadı. 'Kaçış sendromu' olarak bilinen hastalıkla mücadele eden Erbil, 2003 yılında Roma'da rahatsızlandığı zaman hastanede başucunda bekleyenler arasında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu da vardı. Sezin Erbil'in Bilkent Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'ndeki mezuniyet törenine Muhsine Kamiloğlu, ikinci eşi Nergis Kumbasar, Erbil'in Kumbasar'dan olan kızı Yasmin ile ünlü şovmenin son eşi Tuğba Erbil de katılmıştı. İkilinin 30 yıldır görüştükleri ve sıkı dost oldukları biliniyor.

Sedef'i okuttu ama 6 senedir görmüyor
MEHMET Ali Erbil, 1.5 yıl evli kaldığı, boşanırken 200 bin TL tazminat verdiği ve yıllık 11 bin dolar olan eğitim masraflarını üstlendiği üçüncü eşi Sedef Altuntaş ile 2004'ten beri görüşmüyor.

KÖTÜ ŞEYLER YAŞAMADIM
ERBİL'İN, 1989-1996 yılları arasında evli kaldığı ikinci eşi Nergis Kumbasar'dan Yasmin aldı bir kızı bulunuyor. Boşandıktan sonra sık sık görüşen ikiliden Nergis Kumbasar, eski eşiyle ilgili şunları söylemişti: Onunla ilgili hiçbir zaman kötü konuşmam, çünkü kötü şeyler yaşamadım. Güzel bir dostluk kurduk. Ayrıldıktan sonra da dostluğumuz devam ediyor. Çok yumuşak ve iyi huyludur. Bir de iyi niyetli bir insan ev içinde, hiçbir zaman öyle tatsız şeyler yaşamadık. Karşınızdaki insanı sevdiğiniz için onu kolluyorsunuz, o da sizi kolluyor. Dostluklarında da böyle olması gerekir. Gerçi 'Çocuğumuz olmasaydı yine böyle olur muydu?' diye düşünürüm zaman zaman. Olurdu herhalde. Çünkü iyi insanlar bu dostluğu sürdürebiliyor.

'Tuğba öyle bir kız değil' deyip evlilik sözleşmesi yapmadı
MEHMET Ali Erbil'in evlendikten sonra sahip olduğu gayrimenkuller arasında 3 milyon dolar değerinde Yeniköy'de tripleks villa, 1.5 milyon dolar değerinde Astoria'da daire, 3 milyon dolar değerinde Seba'da iki daire, 1 milyon dolar değerinde Fulya'da bir dükkan ve 2 milyon dolar değerindeki diğer daireler bulunuyor. Erbil evlenirken, 'Tuğba öyle bir kız değil' diyerek evlilik sözleşmesi yapmayı reddetmişti. Ünlü şovmen, 'Hep aşk evlilikleri yaptım, bu yüzden sözleşme yapmaya gerek görmedim' dedi.

Saklasam 50 bin liralık gözlüklerini saklardım!
TUĞBA Erbil'in 'Evden ayrılırken çocuğumun oyuncaklarını aldım, biraz da mutfak eşyası, bunları paket yaptım. Geri dönüp paketleri alırken, bir de ne göreyim? Evdeki tabloları ve gümüş çatal bıçakları depoya kaldırmış! Bu ne fena bir şey ya!' dediği Mehmet Ali Erbil, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını şu sözlerle dile getirdi: Peki bunları sakladığımı kabul edelim. Niye bunları saklayayım? Saklasaydım güneş gözlüklerini saklardım! Bir kadının kaç gözlüğü olabilir. Tam 25 tane Louis Vuitton marka güneş gözlüğü var. Her birinin değeri 2 bin TL. Hepsini verdim. Niye onları saklamadım o zaman?

Tuğba Erbil ne istiyor?
l Ayda 30 bin TL nafaka.
l Ali Sadi için ayda 7 bin 500 TL nafaka.
l Ali Sadi'nin velayeti.
l 3 milyon TL maddi ve manevi tazminat.
l Levent'teki villa.
l Astoria'daki 'Penthouse' ev.
l Mal varlığı değerleri hakkında tedbir kararı.
l Gizli celse.

Akşam