Abone Ol

Mehmet Akif Ersoy, Hatay'daki arama kurtarmada yaşanan çarpıcı olayı anlattı!

Kahramanmaraş'taki depremler sonrası afet bölgesinden gazeteciler son durumu aktarmaya devam ediyor. Hatay'dan gelişmeleri aktaran Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy, bölgedeki çarpıcı bir olayı kameralar karşısında anlattı. 'Üzülerek paylaşıyorum' diyen Ersoy, bölgede arama kurtarma yapanların tam kişiye ulaştığında başka bir ekibin gelip 'biz çıkaracağız' diyerek kameraları çağırdığını aktardı.

Mehmet Akif Ersoy, Hatay'daki arama kurtarmada yaşanan çarpıcı olayı anlattı!

Kahramanmaraş'ta pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ili etkiledi. Çok sayıda bina yıkılırken ekiplerin ve vatandaşların, enkaz altında kalanları kurtarmak için zamanla mücadelesi devam ediyor.

 KAMERALAR KARŞISINDA ANLATTI
Depremlerin etkilediği Hatay'da bölgedeki çalışmaları aktaran Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy, bölgedeki çarpıcı bir olayı kameralar karşısında anlattı.

 Ya Birinci Dünya Savaşı hiç yaşanmamış olsaydı? Strateji oyunu tarihi senaryoları simüle ediyor Tarihsel "ÜZÜLEREK PAYLAŞIYORUM"
"Bunu çokça yerden duydum. O yüzden paylaşmak durumundayım. Üzülerek paylaşıyorum. Çok rahatsız olarak da paylaşıyorum" diyerek olayı anlatmaya başlayan Ersoy, şunları ifade etti:


Hatay'a yardım seferberliği! Kuyruğun sonu görünmedi, araçlar durma noktasına geldi
Akıncı ve TB2'ler bölgede! Yıkımı havadan böyle görüntülediler
"Ama diyorlar ki 'Arama kurtarma yapıyoruz, kazıyoruz kazıyoruz tam kişiye ulaşıyoruz, pat bir ekip geliyor ve diyor ki onu biz çıkaracağız. Ve çıkarıp kameraları çağrıyorlar filan...' Bunlara gerek yok. Bunu çok duydum, bir yerden duymadım. Hatta beni izleyenler kafalarını sallıyorlar. Hatta bunu söylediğim için beni alkışlıyorlar. İyilik de yarışmak böyle bir şey değil."