Abone Ol

McDonald's'ın en güzel Eylem'i!!! Şarkıcı Eylem'in başına talih kuşu kondu!

"Aman" isimli albümüyle müzik dünyasında hızlı bir çıkış yapan Eylem, Mc Donald's'ın dünyadaki bütün şubelerinde kullanılan kutu ve kağıt poşetlerde yüzüyle yer alıyor.

McDonald's'ın en güzel Eylem'i!!! Şarkıcı Eylem'in başına talih kuşu...

Londra'da uzun süredir bir ajansa bağlı olarak fotomodellik yapan Eylem, dünyaca ünlü bir markanın yeni yüzlerinden biri olmanın gururunu taşıdığını söylüyor. Mc Donald's'ın basılı malzemelerinin üzerinde Eylem'in bir erkek model ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı bulunmakta. Marka bu fotoğrafı www.mcdonalds.com sitesinin ilk sayfasına da koydu.

PEKİ EYLEM'İN DİÄžER EYLEMLERİ NEYDİ?

Popüler Türk müziği, farklı bir yorumla EYLEM' in sesinden müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Eylem Türkiye' de müzik listelerini zorluyor. İngiltere' de İbrahim Tatlıses' in "ALLAH ALLAH" parçasıyla beğeni toplayan sanatçı, hazırlamış olduğu başarılı albüm ile Türkiye' de de hem basının hem de müzikseverlerin ilgisini üzerine topladı.

Dünyaca ünlü müzisyenlerin çalıştığı Wesley 2Play, Magic C, DJ Burak Yeter, Gary Benson ve Tony White gibi aranjörlerle hazırlanan albümün tüm mixleri ve masteringi, İngiltere' nin önemli stüdyolarında yapıldı. Albüm içerisinde yer alan şarkıların 6 tanesi Türkçe, 7 tanesi ise İngilizce. EYLEM' in ilk klibi çıkış parçası olan "AMAN" a çekildi.

Aynı zamanda, iyi bir tiyatrocu ve fotomodel olan Eylem' in Avrupa' da birçok sanatsal başarıları mevcut. Türkiye'ye damgasını vuracak Mezzo Soprano sanatçı, dansı ve sesi ile bir ilk olmaya aday...

Yurt dışındaki "EYLEM" leri;

- R&B tarzında şarkıları, Mezzo Soprano ses ve 3 oktav vokal yeteneğine sahip.

- Vocal Tech School eğitim gördü.

- 2 yıl sanat kursunda sahne aldı.

- (BTEC)"STEAMY KNIGHTS" isimli kız grubunda yer aldı.

- 2002 Eurovision şarkı yarışmasında son 8 e kalan şarkı First Night ile büyük ilgi topladı.

- Black History Month Lewisham tiyatrosunda performansıyla başarı grafiğini yükseltti.

- Western Union Yunanistan reklam kampanyasındaki fotomodellik yaptı. İngiltere'de yayınlanan ve raiting rekorları kıran X-faktör programı içerisinde yer alan pop star yarışmasında 50 bin kişi arasından ilk 50 ye kaldı.

- Playstation reklamı, Kanal 4 reklamı, Lisa Roxanne, Streets, Third edge, Appleton Sister' ın müzik videoları ve kısa film "Son Perde" de rol aldı.

- Mazes & Wind Chimes : Physical Theatre' da ( açık hava performansı) dans performansı sergiledi.