Abone Ol

Masumlar Apartmanı Reytinglere Yenik Düştü: Final mi Yapacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı hakkında hayranları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Reytinglerde düşüş yaşayan Masumlar Apartmanı dizisi hakkında "final yapacak" dedikoduları ortaya atıldı.

Masumlar Apartmanı Reytinglere Yenik Düştü: Final mi Yapacak?

Geçtiğimiz yıl içerisinde birçok dizi reyting kurbanı olarak ekranlara veda etmişti. Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali dizinin düşük reytingler nedeniyle ekranlara veda etmesinin ardından Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de final yapacağı iddia edilmişti.

Başrollerinde Ahmet Kural ve Pelin Karahanlı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi 31. bölümüyle final kararı aldı. İzleyicileri üzen bu haberlerin ardından bir haber de Masumlar Apartmanı'ndan geldi. İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı final mi yapacak?

TRT 1 ekranlarının popüler dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından reytinglerde düşüş yaşanmıştı. Dizi reytinglerini yükseltmek için Rüya karakteriyle Melisa Şenolsun'u kadroya alsa da izleyiciyi memnun edemedi. Son olarak diziye Ceylan karakteriyle Han'ın eski nişanlısına hayat veren Aslıhan Gürbüz dahil oldu.

Masumlar Apartmanı reyting kurbanı oldu

Fakat dizi reyting listesinde totalde ilk 5'e giremezken son bölümde yaşananlar ise dizi final mi yapacak sorusunu akıllara getirdi. Yılbaşından önce yayınlanan bölümlerinde dizide Esat ve Gülben evlenmiş ve kendi evlerine çıkmışlardı. Yılbaşından sonra ekranlara gelen 54. bölümde ise Safiye ve Naci sonunda nikah masasına oturdu. Ceylan ve Han'ın da bir araya gelmesiyle her şeyin rayına oturduğu dizi hakkında final iddiaları gündeme geldi.

İlk zamanlar reytinglerde zirveyi koruyan Masumlar Apartmanı'nın son reytinglerinin düşmesi ve senaryonun hızlı bir şekilde ilerlemesi final yapacağı iddialarını güçlendiriyor. Fakat henüz TRT 1'den final kararına ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. (Onedio)