Abone Ol

MasterChef'te Bu Hafta Elenen İsim Şoke Etti! Gözyaşları Sel Oldu

MasterChef Türkiye 2021'in 19 Eylül Pazar akşamı şeflerin ortak kararıyla yarışmadan elenen yarışmacı gözyaşlarını tutamadı. Peki MaterChef’ten elenen son yarışmacı kim oldu?

MasterChef'te Bu Hafta Elenen İsim Şoke Etti! Gözyaşları Sel Oldu

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Oyunu kaybeden kırmızı takımın eleme adayları ise Burcu ve Mustafa oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımda eleme potasına giren isimler Tunahan ve Hamza oldu.

MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyununu ise mavi takım kaybetti. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert'in eleme potasına gönderdiği Ateş, haftanın 5. eleme adayı oldu. Oylamada ise adı en çok yazılan Azize, haftanın 6. ve son eleme adayı oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM ELENDİ?

Yarışmacılar ilk oyunda pirinç ile yaratıcılık turuna çıktı ve eleme potasından çıkan isimler Azize, Hasan ve Burcu oldu. Ateş, Tunahan ve Mustafa ise son eleme turuna kaldı.

Üç yarışmacı Mehmet Şef'in imza tabağını en iyi şekilde yapmak için tezgah başına geçti. Mustafa oyunun birincisi olurken, Ateş ikinci olarak bu hafta elenmekten kurtuldu. Yarışmaya veda eden isim ise Tunahan oldu.

Yarışmadaki arkadaşı Tunahan'ın vedası hakkında konuşan Ateş, 'Mutluyum diyemem hala üzgünüm, bu hafta mutlu olabilir miyim bilemem' ifadelerini kullanarak gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef'te Bu Hafta Elenen İsim Şoke Etti! Gözyaşları Sel Oldu - Resim: 1