Abone Ol

MasterChef'te 16. Önlüğü Kim Kazandı? MasterChef Balkonda Dilan ve Fatma Nur Neden Kavga Etti?

MasterChef'te ana kadro yarışında sona geliniyor. Perşembe akşamı 16. finalist de belirleniyor. Masterchef Türkiye 2022 yarışmasında iki aşamalı oyun sonunda ana kadro yarışmacılar da seçilmiş oluyor. Peki, 18 Ağustos MasterChef'te ana kadroya kim girdi? Öte yandan MasterChef'te Fatma Nur ile Dilan arasında tartışma yaşandı. İİşte, MasterChef kazananı ve yaşananlar...

MasterChef'te 16. Önlüğü Kim Kazandı? MasterChef Balkonda Dilan ve Fatma Nur Neden Kavga Etti?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef 2022'de ana kadro için performanslar sergileniyor. 18 kişilik kadro için son turlar gerçekleşiyor. 16. yarışmacı da perşembe günü netleşiyor. Masterchef jürisi yarışmacı adaylarından kalamar dolması istedi ve başarılı olanlar ise ikinci etaba çıkıyor. Adaylar tezgah başında mücadele ederken Fatma Nur ile Dilan da balkonda tartışma yaşadı, ardından Fatma Nur fenalaştı. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar...

18 AĞUSTOS MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

Sevilen lezzet yarışmasında son finalistler için adaylar mutfağa girdi. Perşembe akşamı 16. yarışmacı olmak isteyen isimler, iki aşamalı oyunda mücadele etti. İlk etapta kalamar dolması yapıldı. Şeflerin tabakları değerlendirmesi ardından yaratıcılık turuna yükselen 7 isim; Ayaz, Cenkay, Görkem, Makbule, Göktuğ, Duygu ve Kıvanç oldu.

Yaratıcılık turunda en çok beğenilen isimler olarak Cenkay, Göktuğ, Görkem, Kıvanç seçildi. Son ikiye de Cenkay ile Kıvanç kaldı. Ana kadroya giren 16. yarışmacı Kıvanç oldu.

Tezgah başında yaışmacı adayları yemeklerini yaparken balkonda da Fatma Nur ile Dilan arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı ve Fatma Nur bir süre sonra fenalaşarak doktor kontolü için arkaya alındı. 

İkili arasında yaşanan tartışma, Fatma Nur'un iddialı olmak konusunda sarf ettiği sözler oldu. Fatma Nur balkonda Barış ile iddialı olmak konusuda konuşurken, 'Boş iddia yapan çok burada.' demesi üzerene Barış da 'Burada mı?' şeklinde soru yönlendirdi. Soruya karşılık Fatma Nur, ''Yapamıyordu, bana saldırıyordu, çıkmaya çalıştı. Onu da yapamadı, dövme yaptırdı onda da çıkamadı. Anlayacağın boş iddia ve boş sözlerden hiç etkilenmiyorum. Kıyamam diyorum böyle, canım diyorum.'' sözlerini kullanan Fatmanur'a Dilan, ''Ne, bana mı söyledin az önce söylediğin lafı?'' sorusunu yöneltti.

Onunla konuşmadığını dile getiren Fatma Nur'a, Dilan ''Zaten, zahmet olacak.'' yanıtını verdi. Fatma Nur, takım arkadaşının çıkışına karşılık, ''Senin doğal halin böyle sanırım. Saldırgan bir yapın var.'' dedi. Normalde saldırgan olmadığını belirten Dilan, önceki gün yaşananları işaret ederek yanlış yaptığını bildirdi.

Önceki gün yarışma sırasında Mehmet Şef'in aşağıda yarışanlara tarif verilip verilmediğini sorması üzerine Fatmanur, ''Asla, olabildiğince yanlış yapmalarını bekliyorum. Tarif verene de kızıyorum.''demişti.

Eğlendiğini ifade eden Fatmanur, çok önce yukarı çıktığını söyledi. Dilan ise yaptıklarının doğru olmadığını açıkladı ve 'Şu kızı benim yanımdan alın ya'' şeklinde konuştu. Yaşananlardan bir süre sonra nabzının kaç attığını kontrol etmesini isteyen Fatmanur, fenalaştı ve doktorlar müdahale etti.

MASTERCHEF ANA KADRO 2022

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya, Dilan, Barış.