Abone Ol

MasterChef’te 12 Ekim Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 12 Ekim MasterChef 2021 eleme adayları

Ege mutfağı konulu dokunulmazlık oyunu, MasterChef 2021’in 12 Ekim Salı günü bölümünde ekrana geldi. Oyun sırasında şeflerin verdiği sinyal ile taraflar yer değiştirdi ve oyunda heyecan yükseldi.

MasterChef’te Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 12 Ekim MasterChef Eleme

MasterChef’te bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Sevilen yarışmada sekizinci hafta dün başladı ve yeni takımlar kuruldu. 8 kişilik Mavi takım, 7 kişiden oluşan Kırmızı takıma karşı, 1. dokunulmazlık oyununda karşılaştı.

MasterChef 89. bölümde kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu ve konseyde oylama ile iki eleme adayı belirleyecek. Peki, bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim alacak? Masterchef 2021 eleme adayları kim olacak? İşte detaylar…

MasterChef Türkiye 2021’de sekizinci haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. MasterChef son bölümde kaptanlık oyununu Tahsin kazanmış, Sergen’i de Kırmızı takım kaptanı seçmişti. Kurulan Mavi takım ile Kırmızı takım arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyunu konusu Ege Mutfağı idi. 12 Ekim Salı MasterChef 89. bölümde yarışmacılar, yemeği yaparken şeflerin çaldığı korna ile şaşkına döndüler. İki takımın yer değiştirmesi ile oyunda heyecan tavan yaptı. Şeflerin kritik tadımı ile belirlenen dokunulmazlığı kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Finaldeki konseyde oylama ile haftanın 2. ve 3. eleme adayı belli olacak. Peki, bu akşam MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu? MasterChef yeni bölümde yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam ekrana geldi. Dokunulmazlık oyunu konsepti ise Ege Mutfağıydı. Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacıları, istenilen yemekleri yaparken şeflerin bir anda çaldığı korna ile neye uğradıklarını şaşırdı. Neler oluyor derken şefler, takımların yerlerini değiştirmesini istedi. Böylece iki takım da rakip takımın eksik bıraktığı yemekleri tamamlamaya çalıştı. Fakat şefler, kornayı bir kez daha çalarak takımların yerini bir kez daha değiştirdi. Yemekler için verilen süre bir saat idi. Süre bitiminde şefler tadım yaparak kazanan takımı belirledi. Kırmızı takım, 4-3 skorla ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

Zeytinyağlı fava - Mavi takım
Arapsaçı kavurması - Kırmızı takım
Sinkonta - Kırmızı takım
Girit kabağı dolması - Mavi takım
Sütlü balık - Kırmızı takım
Çöp şiş - Kırmızı takım
Şambali - Mavi takım

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLACAK?

MasterChef 2021’de ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın yarışmacıları, siyah önlükleri ile mutfağa bir kez daha girecek. Ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Yarışmacılar, şeflerin istediği yemeği en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Gecenin en başarılı tabağını çıkaran isim, bireysel dokunulmazlık alacak ve bir arkadaşını eleme potasına gönderecek.

MASTERCHEF 2021 ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye’de sekizinci haftanın ilk oyununda yarışmacılar, kaptanlık oyunu oynadılar. Bu oyun sırasında altı yarışmacı, yemeği yetiştiremedi. Sonrasında olayı ciddiye almadıkları için şeflerden çok sert tepki aldılar. Bunun karşılığında yaptırım olarak bir ceza oyunu oynamak zorunda kaldılar. Bu oyunda en başarısız yemeği yapan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Bu akşam, bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin söylediği kişi, haftanın ikinci eleme adayı olacak. MasterChef’te dokunulmazlığı kaybeden takımın konseyi toplanacak. Konseyde yapılacak oylama ile adı en çok yazılan yarışmacı ise haftanın üçüncü eleme adayı olacak.