Abone Ol

MasterChef Türkiye'de Üçlü Düello Gecesi: 2. Turu Geçen Yarışmacılar Kimler?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 2.tur elemeleri 22 Temmuz Cuma akşamında tüm hızıyla sürüyor. İlgiyle izlenen ve birbirinden lezzetli yemeklerin yapıldığı MasterChef Türkiye'de son bölüm detayları ve 2.turu geçen yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'de Üçlü Düello Gecesi: 2. Turu Geçen Yarışmacılar Kimler?

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye 2022'in yeni bölümleri ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Her bölümde birbirinden farklı yarışmacıların katılmış olduğu MasterCef'te 2022 sezonu için eleme turları devam ediyor. Peki MasterChef Türkiye 2022'de 2.turu geçen yarışmacı kim oldu?

MASTERCHEF'TE 2.TURU GEÇEN YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef yeni sezonda da birbirinden farklı yemek ve yarışmacıları ile devam ediyor. Yarışmacılar ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkıyor ve kıyasıya mücadele vererek en iyi performanslarını sergilemeye çalışıyor.

22 Temmuz 2022 Cuma akşamı yayınlanan bölümde Ali, Oktay ve Samet karşı karşıya geldi. Şeflerin değerlendirmesinin ardından kazanan isim ise Ali oldu.

Bekir, Dali ve Berkcan yarışmasında bir üst tura geçen yarışmacının kim olduğu da merak ediliyor. 3'lü arasında 2. tura geçebilen isim Dali oldu.

İkinci elemelerin sonraki aşamasında şefler Şilan, Ayşegül ve Aleyna isimli yarışmacılardan avcı kebabı yapmasını istedi. Rakipler arasından daha iyi avcı kebabını yaparak üst tura çıkan isim Ayşegül olmuş oldu.

Son yemek ise irmik helvası oldu. İrmik helvası değerlendirmesini kazanan isim Şeyma oldu. Bu sonuç sonrası kazanan yarışmacılar 3. turu garantilemiş oldu.