Abone Ol

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Hangi yarışmacılar finale kaldı?

MasterChef Türkiye'de final haftasına yaklaşılırken yarışmanın heyecanı da artmaya devam ediyor. Heyecan dolu yemek yarışması MasterChef'te bu akşam yarışmacılar oldukça güzel haberler aldılar.

Yapılan yarışmanın ardından Kerem, Uğur, Meltem ve Burcu bu akşam Hakan'dan sonra finale gitme şansını yakaladı.

Yarışmacı Eslem ise elenen isim oldu.

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen yarışma programı MasterChef'te bu akşam yarışmacılar artık bireysel olarak yarışmaya başladılar.

Hazer şef yarışmacılara 4 tane yeni rozet çıkardı ve bu rozeti kazanmak için yapacakları tek şey yapacakları yemeğin beğenilmesi olacaktı.

MasterChef'te bu akşam yarışmacılar tamamen bireysele döndü ve rozetler için kıyasıya yarışmaya başladılar.

Ton balıklı tartar pişiren yarışmacılardan en beğenilen iki isim ön plana çıktı. Kerem ve Uğur'un yaptığı tartarlar beğenildi ve iki isim arasında en beğenilen tabak rozet kazanarak finalist oldu. Şefler tarafından beğenilen ve ikinci finalist olmaya hak kazanan isim Kerem oldu.

Kerem'in ardından oynanan yeni yarışmada ise Eslem, Burcu ve Uğur, Hazer Şef eşliğinde yemek yaptılar. Birbirinden ünlü isimlere yemek pişiren yarışmacılardan en beğenilen isim Uğur oldu ve böylelikle 3. finalist olmaya hak kazanan isim Uğur oldu.

Son finalisti belirlemek için Burcu, Meltem ve Eslem yemekleriyle yarıştı. Jürinin oyuyla Meltem 4. finalist oldu. Son ikiye kalan Burcu da finale gitmeye hak kazanırken Eslem yarışmadan elendi.

Yarışmacılar finalde 100 Bin TL'lik büyük ödül için ter dökecek.