Abone Ol

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan flaş aldatma itirafı!

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, sosyal medyada gelen bir soruya cevap vererek yurt dışında yaşayan 18 yıllık eşini aldattığını kabul etti.

MasterChef  jürisi Somer Sivrioğlu'ndan flaş aldatma itirafı!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor. Boşanma hakkında konuşan Aslı Sivrioğlu, eşinin kendisini programda editörlük yapan evli bir kadınla aldattığını doğruladı. Konu hakkında sessiz kalan Sivrioğlu, bir takipçisine verdiği cevapla aldatma iddialarını doğruladı.

ALDATTIĞINI KABUL ETTİ

Somer Sivrioğlu ile programda editör olarak çalışan ve evli olduğu öğrenilen genç kadın aynı programda jüri üyeliği yapan Hazer Amani'nin mekanında sarmaş dolaş görüntülendi. Somer Sivrioğlu, hakkında çıkan haberlerden günler sonra sessizliğini bozdu. Bir sosyal medya kullanıcısının "Verdiği röportajda eşini nasıl aldattığını anlattın mı?" sorusuna cevap veren Sivrioğlu, "Anlatmadım çünkü böyle bir şeyi merak edecek kadar ruh hastası olmayacağınızı düşündüm, yanılmışım pardon" diyerek iddiaları doğrulamış oldu.

BOŞANIYORLAR

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler açıklama yaparak "Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum." demişti.

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan flaş aldatma itirafı! - Resim: 1

"MESAJLARINI YAKALADIM"

Aslı Sivrioğlu "Arkadaşlarımın restoranda görüp bana haber vermesiyle öğrendim. Daha sonra da mesajlaşmalarını yakaladım." diyerek ihaneti nasıl öğrendiğini anlatmıştı.

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan flaş aldatma itirafı! - Resim: 2