Abone Ol

MasterChef Barbaros'tan tabak düşürme itirafı: Senaryo da yaparım

MasterChef hız kesmeden devam ederken yarışmacılar da yaptıklarıyla gündem oluyor. Dokunulmazlık oyununda Barbaros'un tabağı düşürmesi olay olmuştu. Yeni bölümde ise Barbaros'tan itiraf gibi açıklama geldi.

MasterChef Barbaros'tan tabak düşürme itirafı: Senaryo da yaparım

MasterChef Barbaros tabağıyla gündem olmuştu. Masterchef Türkiye'nin geçtiğimiz bölümde Barbaros'un tabağı olay olmuş ve tartışma yaşanmıştı.

Barbaros'un tabağını düşürmesi sonucu arkadaşları gülme krizine girmişti. Barbaros'un konuyla ilgili ne açıklama yapacağı merak konusu olmuştu. Şefler yeni bölümde bu konuyu ekrana taşıdı.

BARBAROS'TAN TABAK AÇIKLAMASI

Barbaros 'tabağını kazara mı düşürdün?' sorusuna şöyle cevap verdi:

"Tabağımda hiçbir element eksik değil. Her ne olursa olsun yaptığım işin arkasındayım. Kazara kendim düşürdüm tabağı. Bilerek de düşmüş olsa kazara düştü şef. 5 dakika onu boyunca onu nasıl oluştururum diye çaba verdim. Benim burada hedeflediğim tek şey Barbaros Yoloğlu beyaz gömleğini asmak. Bunun için her şeyi yaparım senaryo da yaparım."

Mehmet Şef de yaptığı açıklamada, "Bizim şef talihsizliğine karşı saygımız büyük. Biz talihsizliklere üzülüyoruz, senaryolara değil" ifadelerini kullandı.