Abone Ol

Son Dakika Haberleri: Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz Çıktı: Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu ise oyuncu Tansel Öngel'in üstlendiği 'Maske Kimsin Sen'de bir ünlü daha maskesini çıkardı. Peki Ayna maskesinin altında kim vardı?

Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz Çıktı: Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un yer aldığı yarışma programı Maske Kimsin Sen?'deki ünlülerin kim olduğu epey merak ediliyor. Bugün yayınlanan bölümde de Ayna'nın hangi ünlü olduğu belli oldu. Peki, Maske Kimsin Sen 'Ayna' kim? Maskenin altındaki ünlü kim?

Maske Kimsin Sen'in 22 Ocak Cumartesi günü yayınlanan 6. bölümünde de Ayna maskesinin altından Yasak Elma'da oynayan Biran Damla Yılmaz çıktı.

Son Dakika Haberleri: Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz Çıktı: Biran Damla Yılmaz Kimdir? - Resim: 1

Maske Kimsn Sen'de Biran Damla Yılmaz'ın Ayna olduğunu gören jüri üyesi ve Yasak Elma'daki rol arkadaşı Eda Ece büyük şok yaşadı. Duygusal anlardan sonra Biran Damla Yılmaz'ı öperek teselli etti.

Son Dakika Haberleri: Maske Kimsin Sen Ayna Biran Damla Yılmaz Çıktı: Biran Damla Yılmaz Kimdir? - Resim: 2

Şu sıralar Yasak Elma'da Kumru rolüyle ekranlara gelen Biran Damla Yılmaz, pek çok dizide yer aldı. Biran Damla Yılmaz asıl ününü ise Kırgın Çiçekler isimli dizide kazanmıştı. Peki, Biran Damla Yılmaz kimdir? Biran Damla Yılmaz kaç aşında, nereli? Biran Damla Yılmaz hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Biran Damla Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanındı.

YER ALDIĞI DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl- Cariye

Yasak - Esma

Beyaz Yalan -Nesrin Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Kırgın Çiçekler- Eylül Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Canevim- Ceylan

Baraj- Nehir

Yasak Elma - Kumru

medyafaresi.com