Abone Ol

Masallardan Geriye Kalan filmine tam not!

Başrollerinde Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı Masallardan Geriye Kalan filminin özel gösterimi yapıldı. Yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği film, izleyenlerden tam not aldı.

Masallardan Geriye Kalan filmine tam not!

14 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanan Masallardan Geriye Kalan filminin özel gösterimi yapıldı.

Soho House İstanbul’da gerçekleşen gösterime filmin yönetmeni ve oyuncuları olmak üzere Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Tolga Sarıtaş, Binnur Kaya, Ahmet Varlı, Açelya Topaloğlu, Melis Birkan, Zeyno Günenç, Ömer Faruk Sorak, İpek Sorak gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Gösterim öncesi basının sorularını yanıtlayan film ekibi, çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Filme özel hazırlanan “Affedebilsem Kendimi” adlı şarkının müziğini yapan başrol oyuncusu Özgür Çevik basın mensuplarının şarkıyla ilgili sorusu üzerine şarkının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu ve beğenilmesini kendisini mutlu ettiğini belirtti. Yönetmen Uğur Yağcıoğlu ile Çevik’in hazırladığı şarkıyı çok beğendiğini belirten Tuba Ünsal ise “Şarkı uzun zaman müzik listemde bir numarada kaldı” dedi.

Dört farklı ülkede gerçekleşen çekim sürecinde çok güzel bir uyumla çalıştıklarını belirten Özgür Çevik, filmle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Yakın arkadaşı olan filmin yönetmeni Uğur Yağcıoğlu ile çalışmanın çok keyifli olduğunu belirten Tuba Ünsal “Dünyanın En Güzel Kokusu filminin çekimleri sırasında bana bu senaryodan bahsetmişti. Çok heyecanlanmıştım. Özellikle oynadığım karakter benim için çok heyecan verici ve farklı oldu” dedi.

Masallardan Geriye Kalan filmine tam not! - Resim: 1

İlayda Akdoğan ise çok güzel bir yolculuğa çıktıklarını ve ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladıklarını belirtti.

Uzun bir süre hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Yönetmen Uğur Yağcıoğlu ise “Bu filmde aşkın insanın kendisiyle alakalı olduğunu ve affetmenin güzelliğini anlattık. Film artık seyirciye emanet” dedi.

Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyunculuklarıyla beğeni toplayan Masallardan Geriye Kalan sinemaseverlere duygu yüklü anlar yaşatacak.