Abone Ol

Marilyn Monroe JFK ile ilişkisi yüzünden mi öldürüldü?

Medyafaresi.com Dış haberler: Dr Steven Greer Marilyn Monroe'nun JFK ile olan ilişkisinden dolayı bilmemesi gereken bilgileri bildiği için CIA tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Marilyn Monroe JFK ile ilişkisi yüzünden mi öldürüldü?

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler:

Ağustos 1962 yılında evinde ölü bulunan ve hala bir güzellik sembolü olarak görülen Marilyn Monroe'nun ölümü bir sır olarak kaldı.

Marilyn Monroe'nun cesedi 5 Ağustos 1962 günü temizlikçisi Eunice Murray tarafından bulundu. Monroe'nun öldüğü haberini alınca güzel oyuncunun psikiatristi olay yerine gitti ve Monoe'nun yanında duran bir sürü boş ilaç kutusu gördü. Marilyn Monroe'nun ölüm sebebi ise intihar olarak kayıtlara geçti.

Güzel oyuncunun ölümü ile ilgili şu ana kadar sayısız komplo teorisi üretildi. Bazı kişiler ise Marilyn Monroe'nun dünyadaki en güçlü iş adamları ile ilişkisi olduğundan dolayı öldürüldüğünü düşündü.

Marilyn Monroe JFK ile ilişkisi yüzünden mi öldürüldü? - Resim: 1

Monroe'nun küçük kırmızı bir deftere dünyanın en güçlü adamların sırlarını yazdığı ve bu defterin ortaya çıkmaması için öldürüldüğü de dedikodular arasındaydı.

Marilyn Monroe'nun dönemin ABD başkanı John F. Kennedy ile ilişkisi olduğu dedikoduları ortaya atılıyordu.

Monroe'nun ölümünü araştıran Dr Steven Greer ise güzel oyuncunun ölüm sebebinin John F. Kennedy'nin sırlarını bilmesi olduğunu söyledi.

Dr Greer John F. Kennedy'nin Monroe'ya uzaylılardan bahsettiğini savundu. Dr Greer John F Kennedy'nin Monroe'ya uzaylıların içinde bulundurulduğu gizli bir askeri üssün varlığından bahsettiğini ve Monroe'nun bu bilgileri paylaşmasından korkulduğu için CIA tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Dr Greer elinde bu komplo teorisini kanıtlayacak bir sürü belge olduğunu savundu.