Abone Ol

Madonna Astrodeha Şenay Devi'yi neden seçti?

Astroloji dünyasının başarılı isimlerinden Dr. Astrolog Şenay Devi Madonna'nın kendisine nasıl ulaştığını ve ne yapacaklarını anlattı.

Madonna Astrodeha Şenay Devi'yi neden seçti?

Röportaj: Funda Erkoç / Medyafaresi.com

Astroloji dünyasının en başarılı isimlerinin başında gelen ve Türkiye'nin Astronomi ( Gökbilimi) alanında ilk ve tek Dr. ünvanı olan, ABD Kepler College Üniversitesi ve "Dırah Academy Internatıonal'dan mezun olup, uzun yıllar ABD Kepler College Üniversitesi Vedik Astrolojisi Bölüm Başkanlığı yapmış Dr. Astrolog Şenay Devi bombayı patlattı…

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Devi’den astroloji eğitimi alacak!...

Astrolojiye olan merakı ile bilinen Madonna nasıl olmuşta Astrolog Şenay Devi ile çalışma kararı almıştı.

Madonna Astrodeha Şenay Devi'yi neden seçti? - Resim: 1

İşte bu soruyu Devi’ye sordum ve Madonna’nın ona nasıl ulaştığını, birlikte neler yapacaklarını ve ünü dünyaya yayınlan Astrodeha Astroloji Okulu’nun çalışmalarını sordum…

Madonna size nasıl ulaştı?

İbranice kökenli bir kelime olan gelenek anlamına gelen "kabala" felsefesini benimseyen, yaşam biçimine, kliplerine, yaptığı işlere yansıtan dünya starı Madonna, astronomi alanına da oldukça meraklı. Bu alanda devamlı araştırmalar yapıyor.

Zaman zaman dünya basınında astroloji merakı alanında haberleri de yer alıyor. Timur İmparatorluğu ve Osmanlı Döneminde, astronom, matematikçi ve dilbilimci, Fatih Sultan Mehmet'in, günümüzdeki adıyla astrologu (gökbilimcisi - müneccimbaşı ) olan Ali Kuşçu'nun ( Ali Bin Muhammed ) hayatını araştırırken bana ulaşıyor.

Astrodeha Astroloji okulumundan haberi yoktu. Okulumdan ve  UNESCO'nun dünya belleği kapsamındaki projesi olan 1.400 küsür Farsça yazma eserleri tek tek inceleyerek yazdığım "Türk Medeniyetlerinde Astroloji, Astronomi ve Müneccimbaşılık" adlı son kitabımdan bahsettim. Birkaç gün sonra asistanı aracılığı ile geri dönüş yaparak, biruni soyundan gelen birinden ders almanın çok heyecan verici ve kıymetli olacağını bildirdi.


Madonna ile neler yapacaksınız?

Online eğitim alacak. Uluslararası NEIVAS Entitüsünden lisans ve diploması verilecek.

"Astrodeha Astroloji Okulu"ndan biraz bahseder misiniz?

Günümüzde internet üzerinden yazılımlardan doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yazılımların oluştuğu formatlar ile genel geçer yorumlar yapabilir, Doğum Haritanız, PIN kodunuz hakkında da genel bir kanata varabilirsiniz. Bu hiçbir zaman parmak izini okuyan bir gerçekliği içermez. Genel yorumlar, çeviri ve yazılımlar sizi ilgi duyduğunuz astrolojiden tamamen uzaklaştırabilir.

Biz "gök bilimine" ilgi duyan herkesin sertifika ve diploma seviyesinde uluslararası ders programımız ile kendi haritanızı, gezegen konumlarını öğrenmesini sağlıyoruz. Eğitimlerimiz ve bireysel astroloji danışmanlığı ile ilgili tüm sorularınızı çekinmeden bizi arayarak sorabilirler. Hayatta en değerli gerçek sağlığımız ve bilgidir. Çünkü sizi net fikir sahibi yapar. Fikir sahibi olmak sizi bilinçli yapar. Bilinçli olmak sizi kandırılmaz yapar. Kolay inanmaz yapar. Gerçek bilgi hazinedir. Teknoloji bilgi sahiplerinin kontrolünde olduğunda değerlidir.

Medyafaresi.com