Abone Ol

Maçta Kalbi Duran Eriksen'den Mesaj Var!

Finlandiya maçında kalbi duran Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen sosyal medya hesabından "İyiyim, muayeneler devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Maçta Kalbi Duran Eriksen'den Mesaj Var!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) Danimarka-Finlandiya arasında oynanan maçta kalbi duran futbolcu Christian Eriksen, olaydan sonra ilk kez konuştu. Eriksen sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Hastane odasında çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki futbolcu "Dünyanın her yerinden gelen güzel mesajlarınız ve selamlarınız için çok teşekkürler. Bu, ben ve ailem için çok şey ifade ediyor. Ben iyiyim. Hâlâ hastanede bazı muayenelerden geçmem gerekiyor ama kendimi iyi hissediyorum" dedi. Danimarkalı takım arkadaşlarına da mesaj gönderen Eriksen "Tüm Danimarka için oynayın" mesajını yolladı.

Maçta Kalbi Duran Eriksen'den Mesaj Var! - Resim: 1

Ne olmuştu?

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Christian Eriksen, 12 Haziran'da EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçının 45. dakikasında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. İlk müdahalesi saha içinde sağlık görevlileri tarafından yapılan Danimarkalı futbolcu hastaneye götürüldü. Eriksen'in bilincinin açık olduğu açıklanınca maç 0-0'lık skorla kaldığı yerden devam etmiş, Finlandiya sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Danimarkalı futbolcular dün yaptıkları açıklamada, UEFA'nın maçın devam etmesi yönünde kendilerine baskı yaptığını belirtmişti.

AA