Abone Ol

Liv Tyler'ın bebeği doğdu

39 yaşındaki aktris Liv Tyler ve erkek arkadaşı, menajer David Gardner'ın kızları dünyaya geldi. Çift, bebeğe Lula Rose Gardner adını verdi ve sevinçlerini Instagram'dan paylaştı.

Liv Tyler'ın bebeği doğdu

39 yaşındaki ABD'li oyuncu Liv Tyler'ın kızı dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, Instagramhesabından paylaştığı fotoğrafta 'Merhaba! Güzel kızımız nihayet burada. Lula Rose Gardner, o kadar mutluyuz ki kalbimiz sevgiden patlamak üzere' yazdı.

Gardner da aynı fotoğrafı paylaşarak 'Muhteşem kızımız geldi. İnanılmaz güzel, sağlıklı ve şükürler olsun ki annesine benziyor' yazdı.

Aerosmith grubu solisti Steven Tyler'ın kızı olan Liv Tyler'ın Royston Langdon'la olan bir önceki evliliğinden 11 yaşında Milo adında bir oğlu, şimdiki nişanlısı David'den de 16 aylık Sailor adında bir oğlu daha var.

David Beckham'ın en yakın arkadaşlarından Gardner'ın da bir önceki evliliği Davinia Taylor'dan olan 8 yaşında Grey adında bir oğlu var.

Liv Tyler'ın bebeği doğdu - Resim: 1

Liv Tyler, 'Tam iki yıl boyunca sürekli hamileydim. Sonsuza kadar sürecekmiş gibi geldi. Şimdi ise işler yolunda. Önümüzdeki yıl tüm çocuklarımızın birarada yaşaması için İngiltere'ye taşınacağız' açıklamasını yaptı.