Abone Ol

LGBT Kraliçesi Sisi'den Ali Erbaş'a yanıt: Vakıflarda çocuklara tecavüz edilirken niye sustunuz?

Sisi adıyla bilinen Seyhan Soylu'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşcinsellikle ilgili sözlerine sert yanıt geldi.

Sisi'den Ali Erbaş'a yanıt: Çocuklara tecavüz edilirken niye sustunuz?

Diyanet işleri Başkan'ının lgbti açıklamasına, SeyhanSoylu sosyal medya hesabından bir animasyon ile tepki gösterdi.

İşte Sisi'nin o paylaşımı:

Sn. Erbaş hem mübarek Ramazan münabesetiyle hem de Dünya'nın başındaki #Corona illetinden vatandaşın maddi manevi psikolojisi yıpranmışken, bu açıklamayı yapmadan önce empati yapmış mı merak ediyorum.

Türkiye 15 Temmuz Ananas Darbe girişiminden sonra ilk defa muhalefet ile iktidar @saglikbakanligi Sn @drfahrettinkoca ve @tcicisleri Sn @suleyman_soylu'yu kucakladı.

İslam (#Insan), Kuran'ın da (#Rehber) olduğunu en kör cahil müslüman bile bilir.

Kaldi ki siz, Osmanlı'da 2. Adam Şeyh-ûl islam makamındaki bu müstesna makam, günümüz Türkiyesinde hala mevcut olan Hilafetin sahibi TBMM'dir.

Size o makamı lütuf gören @tcbestepe Sn @rterdogan Türk ve Türkî Cumhuriyetlerinin dışında 1.200.000.000'luk islam aleminin de lideridir.

LGBT Kraliçesi Sisi'den Ali Erbaş'a yanıt: Vakıflarda çocuklara tecavüz edilirken niye sustunuz? - Resim: 1
Sisi, Ali Erbaş'la ilgili paylaşımına bu görseli ekledi

Sn Cumhurbaşkanı #RecepTayyipErdoğan ana ilkesi "Yaradandan ötürü severim Yaradılanı" sloganıyla Renk, Din, Mezhep, Etnik Kimlik, Cinsiyet tabularını yıkarak, ne olursan ol insan ol derken, sizin böyle bir çıkışınız manidardır!

Siz #Lgbti'lı kardeşlerimize halkı kin, nefret ve ayrımcılık fetvaları vermeden önce, hakikat ilmine şirk koymadan, Meryem suresi 87. Ayeti okusaydınız da imanın ana merkezi olan vicdanınızı sorgulayarak bu kelamı etseydiniz.

Sizin recm ettirmek istediklerinizin Kraliçesi olarak;
Unuttuysanız hatırlatayım.

"(O gün) Rahmân (olan ALLAH'ın katında bir ahd almış olan kimseden başkaları şefaat etme hakkına sahip olamayacaklardır. ,

"Yine Meryem 69 ve 70 süresinde
- Sonra her zümreden Rahmân'a karşı en ziyade isyankâr hangileri ise, muhakkak ayırıp atacağız.

- Sonra o cehenneme atılmaya layık olanların kimler bulunduğunu elbette biz daha iyi biliriz.

Yanı kısaca ALLAH ile kulun arasına girme Erbaş efendi.

Ben o makamda olsam, Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar T.C Kasasından en büyük payı alan Diyanetin, Milyonluk Makam arabaları, eşantiyonlar, eleştirilmemek üzere kitaplarını bastığınız Google amca yazarları yerine, %22 gelirini nüfusunu temsil eden Cem Evlerine tahsis ederdim.

Ali bey! Alevi kardeşlerimiz dışında Vakıflarda, Din eğitimi alan çocuklara tecavüz edenlere bir kelam ettin de biz mi duymadık?

Çifte standart yapan Vatikan, en son birçok Kardinalin eşcinsel ilişki için masum çocuklara tecavüz ettikleri ortaya çıkınca sütten çıkan Ak kaşık olmadıkları ortaya çıktı.

Bizde Diyanet, yalnızca kimliğini ortaya koyan, bir avuç, Anasından, Babasından ayrı karın tokluğuna yaşam mücadelesi verenleri hedef alıyor.

%99'u emin olun, takiyyeci formasyonu, rant için islami ritüelleri göstermelik yapan kişilerden çok daha imanlı ve ruhlarında ALLAH sevgisi mevcut.

Ayrıca;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekke, Zaviye, Tarikatlar konusundaki hassasiyetinin önemini, yıllar sonra hain Fetulah Gülen 15 Temmuz'da Sn Recep Tayyip Erdoğan'a düzenlenen darbe girişiminde gördük.

Ben o gece Yesilkoy Harp Okulunun önündeydim.
Ya Siz?

Sn. Cumhurbaşkanının da bir-çok yerde zikrettiği üzere Yunanistan'daki Fetöcüleri protesto etmekten, Pensilvanya Kardinali Fetö'nün evinin önüne, Hollanda'daki Bakanımızın sokulmamasını protestodan, Hamburg Pkk yürüyüşünde Türk Bayrağı açmaya, hatta sözde ihvancisiniz ya ! mekanı cennet olsun küçük Esma'nın mezarının başına biz Mısır'a gittik, siz neredeydiniz Sn Başkan?

Şimdi tutmuş piar için LGbti ile zinaya atıfta bulunuyorsunuz! Yahu komşumuz İran'a heyetler gittiğinde Şia nikahı olan Muta'yi kabullenirken, zinayı meşrulaştıran zihniyet zaten sizsiniz.

Şimdi tutup topluma karşı Halkı kin ve nefrete sürükleyecek ahlak bekçiliği yaparken, kendi ahalinize bunu meşru kılamazsınız.

Tüm bu satırları sizi eleştirme adına değil, vicdanınızın tetiklenmesi adına kaleme aldim.

Siz ki ilmin mühürünün vekaleten sahibi, siz bilginizi örümcek ağına gömerseniz, 1400 yıldır ilmin ALLAH ile arasındaki yola heyecan aşılamak yerine, heyelan, hezeyan sokarak ilmi korku tüneline sokarsınız, olacağı budur.
Halbuki bilim bizi otobana çıkartarak laboratuvar testi sundu.

Şimdi bi süreçte insana salt insan olarak bakmak, beraber dünya insanlarının tamamıyla bu süreci atlatmak isterken, Hep beraber önümüzdeki sınav yani bu fani dünyanın "SIRAT KÖPRÜSÜ"nü geçmek.

Dilerseniz gelin birlikte elele Sırat Köprüsünden geçelim.

Seyhan Soylu