Abone Ol

Kyle Walker önce cinsel ilişki partisi düzenledi, sonra evde kal dedi

Manchester City forması giyen İngiliz oyuncu Walker'ın, vatandaşlara "Evde kal" çağrısı yapmadan önce bir arkadaşıyla birlikte cinsel ilişki partisi partisi düzenlediği ortaya çıktı.

Kyle Walker önce cinsel ilişki partisi düzenledi, sonra evde kal dedi

İngiltere Premier Lig futbolcuları, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan karantina kurallarını delmeye devam ediyor.

Daha önce Grealish, Dele Alli, Niasse gibi futbolcuların yer aldığı listeye her gün bir yenisi ekleniyor.

Karantina kurallarını bozan son ismin Manchester City forması giyen Kyle Walker olduğu öğrenildi.

The Sun'da yer alan habere göre yıldız futbolcu, evinde bir arkadaşı ve iki hayat kadını ile birlikte evinde cinsel ilişki partisi düzenledi. Kyle Walker'ın, cinsel ilişki partisi düzenlediği günün ertesinde 'Evde kal' çağrısı yapması dikkat çekti.

Kyle Walker özür diledi

Manchester City yönetiminin sağlığını hiçe saydığı ve sosyal mesafe kuralını çiğnediği için Kyle Walker'a ceza vereceği belirtildi.

Walker ise yaptığı hareketin yanlış olduğunu kabul ederken, özür diledi. Geceye katılan eskortlardan Louise McNamara, olay gecesini anlattı.

Walker'ın evine gece saat 22:30 gibi gittiğini belirten Louise McNamara, evde bir kadının daha olduğunu, daha sonrasında da Walker'ın bir arkadaşının daha geldiğini söyledi.

Evde üç saat kaldıklarını belirten McNamara "O anda kim olduğunu bilmiyordum. Ancak birkaç fotoğrafını çekmiştim. Futbolcu olduğunu sonradan öğrendim" McNamara, yıldız futbolcunun ertesi gün 'Evde kal' çağrısı yaptığını görünce çok şaşırdığını belirtti.

Son dönemde futbolundan çok özel hayatındaki olaylarla konuşulmaya başlana Kyle Walker'ın menajerinin duruma çok sinirlendiği ve yıldız futbolcuyu sert bir dille uyardığı söylendi.