Abone Ol

Kumar borcuna karşılık 5 karısını rehin bıraktı

Suudi Prensi Majeed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Suud, kumar borcunu ödeyemeyince skandal bir olay gerçekleştirdi.

Kumar borcuna karşılık 5 karısını rehin bıraktı

Adı İngiliz Medyasında bir dizi rezalete karışan Suudi Prensi Majeed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Suud, Mısır’ın eğlence ve kumar kenti Sharm El Sheikh kentinde kumar borcu yüzünden 5 karşısı rehin bıraktı. Adı kokain kaçakçılığı,ırza geçme gibi suçlara karışan Prens Majeed, haber ajanslarının bildirdiğine göre; Sharm El Sheikh kentinde Sinai Grand Casino adlı kumarhanede katıldığı poker partisinde 6 saat içinde yaklaşiık 350 milyon dolar kaybetti. Borcu ödemesi istenen Prens sonunda 9 karısından 5 ini Gazinoya rehin olarak bırakmayı kabul etti. Gazino müdürü Ali Shamoon’un medyaya yaptığı açıklamaya göre 5 kadın gazinoya borcun,Prensin ödeyemediği 25 milyon dolarlık kısmı için bırakıldı. Ali Shamoon’un yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verildi; ‘Müşterilerin ödeyemedikleri kumar borçları için canlı rehin bıraktıkları ilk kez olmuyor. Genellikle Deve,At gibi hayvanlar rehin bırakılıyor. Ancak karılarını rehin bırakan müşteri ilk kez görüldü’.

Mısır Hükümeti Arabuluculuk Yapıyor

LondraPosta'nın haberine göre Mısır ve Suudi Arabistan arasında bir diplomatik krize neden olan Prens Majeed’in karıları olayı, Mısır Hükğmetinşn aracılığıyla çözülmeye çalışılıyor. Mısır Dışileri Bakanı Sameh Shukry yaptığı açıklamada; Mısır Hükümetinin Gazinoya olan borçların ödenmesi ve Prensin karılarının Suudi Arabistan’a dönmeleri için gerekli olan çabaları göstereceğini söyledi.

Suudi Arabistan’ın Batı Başkentlerinde kumar,kokain partileri, eşcinsel ilişkiler ve ırza geçme nedeniyle birçok soruşturma yaşayan prensi Majeed’in bu yolda milyonlarca dolar harcadığı ve artık kendi şahsi servetinin bu masrafları kaldırmaya yeterli olmadığı medya da ileri sürüldü. Bu nedenle şu anda 9 karısından 5 ini rehin bırakan Prensin, eldeki 4 karı ile daha mütevazi bir yaşam sürdürmek zorunda kalacağı belirtiliyor.