Abone Ol

AKP'li Metin Külünk'ten olay paylaşım: Peygamberlerin de diploması yoktu

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından üzerinde tartışılacak bir paylaşımda bulundu.

Külünk: Peygamberlerin de diploması yoktu

Külünk AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "üniversite diploması var mı ya da yok mu?" tartışmalarına "Peygamberlerin de diploması yoktu" diyerek yanıt verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Siyaset diploma ile yapılmaz,

Diploma ancak yüreğe dokunan mücadele adamı için bir parçadır

Diploma yoksa temsil makamında olamazsın diyen varsa, Peygamberler tarihi okusun

Büyük mücadeleleri hiç adı duyulmayan diploması yok ama yüreği samimiyeti olan diplomasız yiğitler taşır"

AKP'li Metin Külünk'ten olay paylaşım: Peygamberlerin de diploması yoktu - Resim: 1

AKP'li Metin Külünk'ten olay paylaşım: Peygamberlerin de diploması yoktu - Resim: 2AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gazilik unvanı verilsin

'ERDOĞAN'A GAZİ ÜNVANI VERİLSİN...'

Metin Külünk daha önce yaptığı bazı çıkışlarla da Erdoğan'ın tepkisini çekmişti. Külünk, Afrin operasyonun hız kazandığı günlerde "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Gazi'lik ünvanı verilsin" diye Meclis'e teklif vermişti. Büyük tartışma yaratan teklif üzerine Erdoğan, "Olur mu öyle şey" diye tepki göstermişti.

AKP'li Metin Külünk'ten olay paylaşım: Peygamberlerin de diploması yoktu - Resim: 3Külünk: Bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike deizm

EN BÜYÜK TEHLİKE DEİZM

Metin Külünk, geçtiğimiz günlerde de "Tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Kur'an’sız İslam, peygambersiz Kur'an, daha ötesini söylüyorum; Allah'ın yer yüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri deizm.

Tehlikeyi fark etmezsek çok değil, 15 yıl sonra bambaşka tehlikeyle karşı karşıya geleceğiz" demişti. Erdoğan son AK Parti Grup Toplantısı'nda deizm iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı kürsüye çağırarak uyarmıştı.