Abone Ol

''Küfür ettim'' SKY Türk spikeri Saynur Tezel'in canlı yayında küfür gafı!!!

Başarılı spiker Saynur Tezel'den Ergenekon soruşturması ile ilgili ilginç bir itiraf...

''Küfür ettim'' SKY Türk spikeri Saynur Tezel'in canlı yayında küfür...

NTV spikerinin gözaltılar nedeniyle yaptığı büyük gaftan sonra, SKY Türk spikeri Saynur Tezel de canlı yayında 'küfürlü' gafa imza attı.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan eski asker, akademisyen ve yazar Erol Mütercimler gözaltı sürecini SKY Türk televizyonunda katıldığı canlı yayında anlattı.

Ders verdiği üniversitede bir öğrencisinin "Hocam sizin tutturduğunuz ders notlarını da imha edeyim mi? Babam onları yok et dedi. Beni de Ergenekon'la ilişkilendirirler mi?" diye sorduğunu söyleyen Mütercimler, "O an yer ayağımın altından kaydı. Dünya başıma yıkıldı." dedi. Bu sözler üzerine Saynur Tezel, gözaltılara tepkisini tuhaf cümlelerle ifade etti.

"SİZ GÖZALTINA ALININCA AĞZIMA GELENİ SÖYLEDİM"

NTV spikeri Duygu Canbaş'ın gözaltıların yaşandığı sabahki "Bugün günümüz aydınlık değil" gafı hafızalardaki yerini korurken Saynur Tezel de Mütercimler'e dönerek "Senin gözaltına alındığın gün ağzıma geleni söyleyip küfrettim, bununla da yetinmedim; serbest bırakıldığın gün de sevincimden küfrettim. Sayın savcılara buradan söyleyim. Olayla ilgili olarak benim de ifadelerim var" dedi.