Abone Ol

Küçük oyuncu Asena Keskin'in büyük değişimi

Bir dönemin sevilen dizisi "Bez Bebek"te "Yağmur" karakterine hayat veren Asena Keskinci, son haliyle herkesi şaşırttı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren genç oyuncu, büyük değişim geçirdiği görüldü.

Küçük oyuncu Asena Keskin'in büyük değişimi

"Bez Bebek" dizisiyle adını duyuran, "Aşk Tesadüfleri Sever" filmindeki performansıyla da dikkat çeken 2001 doğumlu Asena Keskinci, güzelliğiyle herkesi büyülüyor.

Son olarak yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Ahlat Ağacı" filminde "Yasemin" karakterini canlandıran Asena Keskinci, birçok dizi, sinema filmi teklifinin yanı sıra dijital platformda bir markanın da yüzü oldu.

Küçük oyuncu Asena Keskin'in büyük değişimi - Resim: 1

Reyhan Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi.

Küçük oyuncu Asena Keskin'in büyük değişimi - Resim: 2

Oyunculuğa çok küçük yaşta adım atan Asena Keskinci, birçok reklam filmi ve dizi de rol aldı. 2007-2010 yılları arsında yayınlanan Bez Bebek dizisinde oynadığı Yağmur karakteri ile izleyici tarafından tanındı. Dizide; Evrim Akın, Tan Sağtürk, Oya Aydoğan, Sevinç Aktansel, Fatoş Kabasakal, Mehmet Usta ve Ege Tanman ile birlikte rol aldı.