Abone Ol

Küçük kıza okul bahçesinde oral seks yaptırıp...

Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, B.K. adlı kız çocuğuna, Yunus K. (20), Ahmet A. (19), Halil K. (20), Recep Mert B. (18), C.C.B. (16) ve Sedat K.’nin (21) değişik tarihlerinde cinsel saldırı suçlarını içeriyor.

Küçük kıza okul bahçesinde oral seks yaptırıp...

İddiaya göre 24 Ocak 2013 günü o tarihte 15 yaşından küçük olan B.K. ile tanışan Yunus K. küçük kızı bir okulun bahçesine götürüp oral seks yaptırdı. Yunus K. ve davada yargılanan diğer 5 arkadaşı, çeşitli tarihlerde küçük kızla oral ve anal yoldan defalarca ilişkiye girdi.

B.K. başından geçenleri 25 Mayıs 2013 günü annesi C.K.’ya anlattı. Sevk edildiği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uğradığı cinsel istismar nedeniyle B.K.’nın ruh sağlığının bozulduğunun tespit edilmesi üzerine 6 şüpheli gözaltına alındı. Ahmet A. ile Halil K. ise tutuklandı. Şüpheliler hakkında ’15 yaşından küçük kız çocuğuna nitelikli cinsel istismarda bulunmak’ ve ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ suçlarından ayrı ayrı dava açıldı. 23 Aralık 20105 tarihinde 12’inci celsesi yapılan davanın sanıkları aradan geçen süre içinde tahliye edildi. Tutuklusu bulunmayan davanın son duruşmasına tarafların avukatları katıldı.