Abone Ol

Küçük çocuğa canlı yayında aslan saldırdı!

Televizyona programına çıkarılan aslan, canlı yayında bir çocuğa saldırdı.

Küçük çocuğa canlı yayında aslan saldırdı!

Meksika'da Canlı yayınlanan bir televizyon programında aslan küçük çocuğa saldırdı. Küçük çocuğun annesi ise sadece gülerek tepki verdi.

Meksika'da yayınlanan Con Sello de Mujer adlı televizyon programında canlı yayında programa annesi ile beraber katılan küçük bir çocuğa aslanın yaklaşmasına izin verilince, aslan çocuğu önce tırmaladı daha sonra ısırdı.

ANİDEN SALDIRDI

Küçük kız çocuğu annesi ile beraber iki aslan terbiyecisi ve bir aslan ile programa katıldı. Aslan aniden küçük kız çocuğunun bacaklarını iki pençesi ile tuttu.


Küçük kızın annesi çığlıklar atan kızını aslanın pençelerinden kurtarmak için hamle yaptı. Annenin bu hamlesi aslanı daha fazla hiddetlendirince iki aslan terbiyeci devreye girip küçük kızı aslanın pençelerinden kurtarmaya çalıştı. Terbiyeciler çocuğu aslanın pençelerinden kurtardıktan sonra terbiyecilerden biri aslanı sahnenin arkasına götürdü.

'BİR KEDİ GİBİ ÇOCUKLA OYNAMAK İSTEDİ'

İzleyicleri en çok şaşırtan anı ise kızı aslanların pençeleri arasında çığlıklar atarken hiçbir şey olmamış gibi gülen anne oldu. Ama aslan terbiyecileri sürekli anneye aslanı daha fazla kızdırmamak için sürekli sakin olmasını söyledi. Bu yüzden annenin böyle tepki gösterdiği açıklandı.

Çocuğun yara almadan kurtulduğu olaydan sonra ise aslan terbiyecileri aslanın çocuğa saldırmadığını sadece bir kedinin bir çocukla oynadığı gibi oynamaya çalıştığını söylediler.