Abone Ol

Kösem 5. bölümde Mehmet Giray idam ediliyor!

Perşembe akşamları yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Ahmed ölüme yaklaşıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Kösem 5. bölümde Mehmet Giray idam ediliyor!

Muhteşem Yüzyıl son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. 5. yeni bölüm fragmanını yayınlayan dizide heyecan dorukta. Ahmed, zehirleniyor. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..


MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ahmed, İskender’in kaderini değiştirecek bir karar veriyor! Safiye Sultan, kızı Fahriye’yi evlendirmek için öyle bir isim öneriyor ki herkes şaşkına dönüyor! Fahriye Sultan ile Mehmed Giray arasındaki gizli aşk ortaya çıkıyor! Anastasia, haremdeki kızların saldırısına uğruyor! Derviş’in hızlı yükselişi divanda itirazlara sebep oluyor! Osmanlı’nın iki azılı düşmanı Şahin Giray ve Celaliler güçlerini birleştiriyor! Anastasia saraydan kaçmak için kendisine yardım edecek kişiyi buluyor!

İskender, gizli bahçede başbaşa olan Ahmed ve Anastasia’nın karşısına getirilir. Anastasia bu kişinin kim olduğunu merak ederken, İskender’in hayatı Ahmed’in verdiği kararla geri dönülmez biçimde değişir.

Tüm ekibinin dağıtılmasının ardından Safiye Sultan ile Ahmed arasında ipler iyice gerilir. Safiye, Ahmed’i etkisi altına almak için yeni bir yol izlemeye karar verir ve kızı Fahriye’yi evlendirmek için şok bir isim önerir.

Ahmed’in Anastasia’ya olan aşkı, başta Mahfiruz ve Şayeste olmak üzere haremdeki tüm cariyelerin canını sıkmaktadır. Anastasia’ya haddini bildirmenin zamanı gelmiştir. Haremde masum bir söz dalaşıyla başlayan kavga korkunç bir şekilde sonuçlanır.

Mehmed Giray’ın Fahriye Sultan’a yazdığı mektup, haremde öyle birinin eline geçer ki gizli aşk ortaya dökülür. Mehmed Giray için tehlike çanları çalmaktadır.

Anastasia için saray gitgide tehlikeli bir hal almıştır. Ancak saraydan kaçmak için yardıma ihtiyacı vardır. Ve ümidinin tükendiği bir anda ona yardım edecek kişi karşısına çıkar!