Abone Ol

Koronavirüs salgını Müge Anlı'ya mı sıçradı?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dün bant yayını ile ekrana geldi. Türk televizyonlarının en fazla izlenen gündüz kuşağı programının birden bire ekrandan çekilmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Koronavirüs salgını Müge Anlı'ya mı sıçradı?

İddialara göre programa bir süre ara verilmesinin altında farklı bir sebep yatıyor. Medyaradar'daki habere göre; koronavirüse rağmen yayınlarını sürdürmeye devam eden Müge Anlı'nın program ekibinde ilk pozitif vakalar görülmeye başlandı.

Ekip büyük stres altına girerken yayına da apar topar ara verilmek zorunda kalındı.

Yine iddiaya göre pozitif vaka görüldüğü bilgisinin dışarı sızmaması için Müge Anlı’nın ekibine özel olarak uyarı yapıldı.

Koronavirüs salgını Müge Anlı'ya mı sıçradı? - Resim: 1Müge Anlı'da Hatice Özkoçak cinayetinde şoke eden itiraf

Müge Anlı, koronavirüs nedeni ile geçtiğimiz hafta stüdyoda izleyici olmadan programı sunmuş, programın danışmanları Avukat Rahmi Öztürk ve Psikiyatrist Arif Verimli de 65 yaş ve üstünün tedbir amaçlı sokağa çıkmasının yasaklanması ile programa katılamamıştı.

En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine ise 2020 sezonunun en çok konuşulan bölümleri yayınlanmaya başlanmıştı.