Abone Ol

Korkusuz yazarı: Gençlik, Erdoğan’dan o kadar da hoşlanmıyor demek ki

Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle bir araya geldiği canlı yayının Youtube paylaşımında yüzbinlerce 'dislike' almasını köşesine taşıdı.

Korkusuz yazarı: Gençlik, Erdoğan’dan o kadar da hoşlanmıyor demek ki

Can Ataklı'nın yazının ilgili bölümü şöyle oldu:

Gençler Erdoğan’ı ne de severlermiş!
Cuma akşamı internet üzerinden gençlerle buluşmuş AKP Genel Başkanı.

Amaç elbette “Erdoğan gençlerle buluştu, gençler başkanı çok seviyor” propagandası yapmak.

Nitekim yandaş tetikçi medya haberi aynen böyle duyurdu.

Yandaşlara göre gençler, Erdoğan’ı sorularla sıkıştırmışlar.

Erdoğan, gençlerin dertlerini dinlemiş, birlikte türküler söylemişler, falan filan.

Ancak internet yayınlarının asla saklanamayan, üstü örtülemeyen, gizlenemeyen bir gerçeği var.

Her şey anı anına görülebiliyor. Kaç kişi izlemiş, kaç kişi beğenmiş, kaç kişi beğenmemiş, kaç kişi olumlu, kaç kişi olumsuz yorum yapmış, hepsini görebiliyorsunuz. Üstelik bunlar sonradan da silinemiyor. Yandaş tetkikçi medyanın pek beğendiği bu sohbeti, benim yazıyı yazdığım saat itibarıyla 1 milyon 782 bin 129 kişi izlemişti. İzleyicilerden 81 bini sohbeti beğendiğini ifade etmiş. Buna karşı 326 bin kişinin ise beğenmediği resmen kayda geçmiş. Bu arada program başladığında açık olan “yorumunuz” bölümü ise kısa bir süre sonra kapatılmış. Çünkü o an itibarıyla gelen yorumların yüzde 90’ı olumsuzmuş.

Durum böyle olunca Cumhurbaşkanlığı danışmanları “Amanın, bu böyle giderse rezil olacağız” diye düşünerek herhalde, “Yeter bundan sonra yoruma gerek yok” diyerek bu bölümü kapatmışlar. İnternet, sınırlı bir ortam olduğu için görünen çok net ve doğru bir sonuç olarak değerlendirilemez ama belli ki üniversite dönemine kadar olan gençlik, Erdoğan’dan o kadar da hoşlanmıyor demek ki.

Yazının tamamı için tıklayın