Abone Ol

Korkunç kulak ağrıları çeken Victoria Price'nin kulağından örümcek çıktı!

Victoria Price (42) yüzmeye gittiği bir günün akşamında dayanılmaz bir kulak ağrısı yaşamaya başladı. Sebebini denizde yaptığı hızlı dalışlara bağlayan Price, dayanılmaz ağrılar çektiğini ifade etti.

Kadının kulağından örümcek çıktı!

Daily Mail'in haberine göre; Ağrının kulak zarı ilgili bir sorun ya da enfeksiyon ile ilgili olduğunu düşünmeye başlayan Victoria Price, daha korkunç bir şeyle karşı karşıya kaldı.

Bayan Price, "Eve döndüğümde duştan çıktım. Kulağımdaki ağrı inanılmazdı. Banyonun etrafında adeta acıdan İrlanda dansı yapıyordum ve ne yapacağımı bilmiyordum. İlk yaptığım şey kulağıma pamuk sokmak oldu. Pamuk ağrının biraz daha azalmasını sağladı ama yine de o gece uyuyamadım. Ertesi gün işe gittim ama ağrı devam ediyordu ve kulağımda çağlayan bir şeyler hissediyordum" dedi.

O akşam aile yemeği için dışarıya çıkan Victoria Price'nin ağrıları devam ediyordu. Yatmadan önce eşinden kulağındaki enfeksiyonu kontrol etmesini isteyen Price duyduklarına inanamadı.

Price'nin eşi, kulağında canlı, hareketli ve olgun bir şeyler olduğunu söyledi.
Duydukları karşısında şok olan Price hemen hastaneye gitti. Acil hemşiresi, Victoria Price'nin kulağında bir örümcek olduğunu söyleyerek, bulunan örümceği çok kısa sürede dışarı çıkardı. Hala canlı olan örümceğin Price'nin iç kulağına yerleştiği tespit edildi.

vatan