Abone Ol

Esra Erol'da komşusunun karısını hamile bırakan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı

Evli ve iki çocuk annesi E.K. ile birlikte olan ve Esra Erol'un programında DNA testi sonucu bebeğin kendisinden olduğu öğrenilen Cengiz Koraltan Nazilli’de Ülkü Ocakları mensubu olduğu öğrenilen bir grup tarafından sokak ortasında dövüldü.

Esra Erol'da komşusunun karısını hamile bırakan Cengiz'e meydan dayağı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde evli ve iki çocuk annesi E.K. ile birlikte olan ve Esra Erol'un ATV'deki televizyon programındaki DNA testi sonucu E.K.’nın yeni doğan çocuğunun kendisinden olduğu öğrenilen 54 yaşındaki güvenlik görevlisi Cengiz Koraltan Nazilli’de Ülkü Ocakları mensubu olduğu öğrenilen bir grup tarafından sokak ortasında darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli’de Sümer Mahallesi’nde otomobilin içerisinden indirilen Cengiz Koraltan, Ülkücü bir grup tarafından feci şekilde dövüldü.

Esra Erol'da komşusunun karısını hamile bırakan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı - Resim: 1Sosyal medyada #EsraErolKapatılsın neden TT listesine girdi?

Aldığı darbelerle yere yığılıp bayılan Cengiz Koraltan, çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Tedavisinin ardından taburcu edilen Koraltan, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olay anı bir yurttaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

iha