Abone Ol

Kocasının penisini beğenmeyince kestirdi!

Bir kaza sonucu penisi 1 cm kalan hastaya, ölen bir gençten nakledilen penis takıldı. Ama adamın karısı “Beğenmedim başkasıyla değiştirin” diyerek mükemmel uyum sağlayan nakil penisi kestirtti...

Kocasının penisini beğenmeyince kestirdi!

ÇİN’de doktorlar geçirdiği bir kaza sonucunda penisi tedavi edilemeyecek kadar hasar gören bir hastaya, çok genç yaşta ölen bir hastanın 10 santim boyundaki penisini naklettiler. Bu durumdaki binlerce erkeğe umut ışığı olan nakil, çok başarılı geçti. Hasta penis naklinin ardından 2 hafta sonra yeni organını kullanmaya, rahatlıkla tuvalete gitmeye başladı. Nakil penis kısa süre sonra cinsel işlevini de yerine getirmeye başladı. Her şey bu kadar yolunda giderken, hastanın karısı bir süre sonra arıza çıkardı.

KADIN, adama “Bu penis benim psikolojimi bozdu. Beğenmedim, başkasıyla değiştir” diye baskı yapmaya başladı. Adam çaresiz bir şekilde hastanenin yolunu yeniden tuttu. Doktorlara, “Karım penisimi beğenmedi, psikolojisi bozuldu. Bunu alın yerine karımın beğeneceği başka penis takın” diye tutturdu. Doktorlar, oldukça sağlıklı olan ve takıldığı yere mükemmel uyum sağlayan dünyanın ilk nakil penisini almak zorunda kaldı. Uzmanlar, şimdi talihsiz adamın karısının beğeneceği başka penis bağışçısı aramaya başladı.