Abone Ol

Kocasını başka kadınla görünce öyle bir şey yaptı ki...

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde boşanmak üzere olan kocasını sevgilisiyle gören kadın kocasını omuzundan bıçakladı. Olay iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kocasını başka kadınla görünce öyle bir şey yaptı ki...

Olay saat 10.15 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Boşanmak üzere olan kocasını sevgilisiyle sokakta yürürken gören N.B, bağırarak kocası Ercan B.’ ye saldırdı karı ve koca bir süre boğuştuktan sonra N.B çantasında getirdiği ekmek bıçağını Ercan B.’nin sağ omuzuna saplayarak yaraladı.

Ercan B. boşanmak üzere olan eşinin elinden kurtulup başka bir sokağa kaçarken, Ercan B.’yi yaralayan N.B Sokakta bulunan bir iş yerinin masasına gidip bir süre oturup bekledikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri boşanmak üzere olan kocasını bıçaklayan kadını gözaltına aldı. Olay iş yerlerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde önce kadının arkadan geldiği ve bir süre boğuştuktan sonra boşanmak üzere olduğu kocasını bıçakladığı görülüyor.

Kocasını başka kadınla görünce öyle bir şey yaptı ki... - Resim: 1

Hürriyet