Abone Ol

"Kızma karıcığım, üçümüz birlikte yaşarız!!!" Aldatan kocanın pişkinliğine bakın!!!

Gül Keleş adlı kadın sık sık Polonya'ya gitmesinden şüphelendiği kocasını dedektif tutup takip ettirdi. Polonya'da başka bir kadınla evlilik yaptığı ortaya çıkan kocası Gül Keleş'i şok eden bir teklifte bulundu.

"Kızma karıcığım, üçümüz birlikte yaşarız!!!" Aldatan kocanın...
17 yaşındayken evlendirildiği eşi Hakan Keleş'in Polonya'da bir başka evlilik daha yaptığını öğrenen Gül Keleş, boşanma kararı aldı. 21 yıllık eşinin evliliğini ortaya çıkartmak için özel dedektif tutan Gül Keleş, kocasının, "Üç hafta seninle bir hafta onunla yaşayayım" teklifini de kabul etmediğini söyledi.

TÜRKİYE'den 1985 yılında Almanya'da yaşayan ailesinin yanına giden Gül Keleş, daha 17 yaşındayken, kendisini iki kez kaçıran matbaacı Hakan Keleş ile evlendirildi. Mutsuz bir evlilik yaşadığını belirten Gül Keleş, son 10 yıl içinde eşinin kendisini aldattığından kuşkulandığını, ancak kızlarının büyümesi için sabrettiğini söyledi.

Hakan Keleş'in çapkınlıklarını günü birlik sandığı belirten 38 yaşındaki Gül Keleş, Ocak ayında eşinin cep telefonunda sık rastladığı bir numarayı aradı. Cevap veren kişi, eşinin iş için sık sık gittiği Polonya'da evlendiğini söyledi. Gül Keleş bir dedektif ve avukat tuttu. İstanbul Polonya Başkonsolosluğu'na başvuran Gül Keleş, eşinin, Edeyta Jowita Corwin ile evlendiğini ve ondan da bir çocuk sahibi olduğunu belirledi.

DOĞRU YAPMADIM

Diğer evliliğinin ortaya çıkması üzerine Hakan Keleş, Gül Keleş'e, "Üç hafta seninle bir hafta onunla yaşarım" diye bir teklif götürdü. Bu teklifi reddeden Gül Keleş, Almanya'nın Düren Kenti'ndeki evlerini ayırdı, kızlarını da yanına aldı. Keleş, eşinin, "Polonya'da kilisede evlendiğini, teklifini kabul ettirmek için ekonomik açıdan sıkıştırdığını, evini ipotek ederek verdiği 250 bin euro ile diğer borçların da kendisine kaldığını, hatta, eşinin telefonlarını bile kestirdiğini, kullandığı otomobili de sattığını" iddia etti.

Hakan Keleş ise Polonya'da bir başkasıyla evlenmesinin hata olduğunu kabul etti ama artık geri dönüş olamayacağını da belirtti. Hakan Keleş, eşi ile üç kızını krallar gibi yaşattığını iddia ederek, "Doğru yapmadım ama artık benim dört kızım var. Polonyalı eşimden olan kızımın adı Ayşe Asena Keleş. Kilisede de evlenmedim. Polonyalı eşimden kendim boşandım. Gül Hanım ile de ayrılacağım" dedi