Abone Ol

Kızı kaçırılan sunucu isyan etti: Ülkemiz Teksas’a mı döndü?

Yeliz Yeşilmen'in ardından bu kez sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından yardım istedi. Kaplan eski eşinin kızını kaçırdığını söyleyerek "Süleyman Soylu nasıl bu kadar rahat hareket ediliyor. Ülkemiz Teksas’a mı döndü"diye isyan etti.

Kızı kaçırılan sunucu isyan etti: Ülkemiz Teksas’a mı döndü?

Sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eski eşi Erhan Kanioğlu’nun kızlarını kaçırdığını iddia etti. Kaplan," devletim bana nasıl yardım edemez" diyerek isyan etti.
Sunucu Meral Kaplan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şunları söyledi:

"Karantina sürecini fırsat kollayarak, adliyedeki durgunluktan dolayı, babası kızımı kacırmıştır. 20 gündür hala getirmedi ve hala nerede olduğu bilinmiyor. Bodrum Gündoğan, İstanbul Sarıyer civarında kalma durumları var fakat polisler kimse bulamıyor. Kızımla bu sabah görüntülü konuştuğumda tedirgindi. 5 yaşındaki bir çocuğa psikolojik şiddet uygulanamaz. 3 senedir ben artık yapılanlardan yoruldum. Polislerin ve kanunların bana yardım edememesinden de.

SÜLEYMAN SOYLU NASIL BU KADAR RAHAT HAREKET EDEBİLİYOR?

Kıbrıs vatandaşı bir adam kendi ülkemde bana bunları yaşatırken, benim devletim bana nasıl yardım edemez. Beni arayarak günlerdir karakollardasın, çocuğunu alamadın diye dalga geçen, boşuna uğraşma bizi bulmak için polisler de kanunlar da elimde diye dalga geçen bu adam hakkında soruşturma açıldığı halde; sayın Süleyman Soylu nasıl bu kadar rahat hareket ediliyor. Ülkemiz Teksas’a mı döndü?


Kızım telefonda bana, ”anne ben gelemez isem de beni gel al dedi.” Tüm emniyet müdürleri dahil yardımlarınızı bekliyorum. Bu son olsun. Bundan sonraki hayatımda imkanım el verdiği sürece mağdur kadınların yanında olacağım. Allah’a inanıyor ve güveniyorum. Ve gerekli herkesten yardım istiyorum…"


BOŞANMA KARARI ALMIŞTI

Meral Kaplan ve iş insanı Erhan Kanioğlu 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift 2015 yılında kızları Eda'yı kucağına almıştı. Meral Kaplan ve Erhan Kanioğlu, 2019 yılında şiddetli geçimsizlikten mahkemelik olmuş ve boşanma kararı almıştı.