Abone Ol

Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olur'da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Peki, heyecan ve tartışmaların yaşandığı Kısmetse Olur gecesinde kim elendi?

Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kanal D’nin ve ekranların ilgiyle izlenen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’da yine her pazar olduğu gibi eleme gecesi yaşandı. Gong sesiyle birlikte eve yeni bir yarışmacının girmeyeceği yarışmada kimin elendiği merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?
Dün yapılan eleme gecesinde uzun zamandır gerçekleşmeyen bir olay yaşandı. Tuğçe ve Akın’ın potaya girdiği elemede Seda Akgül’ün zarfından “Eleme yok” yazısı çıktı. Çıkan bu sonucun ardından her iki taraf da rahat bir nefes aldı. Bazı yarışmacılar ise hayal kırıklığına uğradı.

Kısmetse Olur’da gerilim dolu bir eleme gecesi daha yaşandı. Önceki gün Emre ile bir ilişkiye başlayan Tuğçe, Melis ve Didem’in oklarına hedef oldu. Melis, Tuğçe konusunda Emre’yi uyarmaya kalktı ancak sert bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Didem ise başından beri Tuğçe’nin samimi olmadığını ve oynadığını iddia etti. Gelinler evinden gelen bu olumsuz eleştiriler karşısında Emre ise tutumunu bozmadan Tuğçe’yi savunmaya geçti.

Adnan ve Didem arasında ise yeni bir tartışma çıktı. Didem’in önceki bölümlerde söylemiş olduğu “Annemin istemediği biriyle, aşkımdan ölsem de evlenmem” açıklaması üzerine Adnan o kritik soruyu sordu. Adnan Didem’e “Annen dese ki, hayır Didem ben istemiyorum dese, ne olacak?” diye sorunca ortam bir anda gerildi!