Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara mı ve Adnan Kızıltaş mı diskalifiye oldu? İşte yanıtı;

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara mı ve Adnan Kızıltaş mı diskalifiye oldu? Kismetse Olur yapımı Gökhan Sara ile Adnan Kızıltaş arasındaki kavga görüntüleri üzerine diskalifiye kararı alırken asıl bombayı Sibel Akbulut patlatacak. Evde yapılan diskalifiye oylamasında herkesin merak ettiği Rabia Karaca'nın oyuydu. Onu da açıklıyoruz. Rabia Karaca, Gökhan Sara diskalifiye olsun diye oy verecek. Gökhan ile ilişki hayalinde olan Tuğçe Ergişi ise ağlama kriziyle herkesi şaşırtacak. İşte Kısmetse Olur'da Gökhan ve Adnan diskalifiye oylamasında yaşanacak olanlar.

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş diskalifiye ile noktalanan büyük bir kavgaya imza attılar. Adnan ve Gökhan Sara arasındaki kavga o kadar kötüydü ki görüntüleri yayınlanamadı bile...

Kavga sonrasında Kısmetse olur evinde gogn çaldı. Seda Güler diskalifiye kararı aldı ve evde Gökhan Sara ile Adnan Kızıltaş için oylamaya gitti. İşte bu diskalifiye oylamasının sonucu yayınlanmadan önce açıklıyoruz.

Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş için gelin ve damat adayları oy verecek. Gökhan Sara oylama sonucunda diskalifiye olan isim olacak, Adnan Kızıltaş ipten dönecek.