Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi? Eve kim geldi?

Kanal D'nin fenomen yarışması kısmetse Olur'da dün akşam kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Yarışmanın eleme gecesi oldukça stresli anlara sahne oldu. Kismetse olur kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Eve kim geldi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusuna yanıt dün gece geç saatlerde geldi. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur'un haftanın finali bölümünde tansiyonu yüksek sahneler vardı. Peki, haftanın birincisi kim oldu? Geceye damga vuran olay neydi? İşte, Kısmetse Olur evine veda eden isim ve haftanın olaylarından detaylar!

Kısmetse Olur'da bu hafta tansiyonu yüksek anların ardından gözler eleme akşamına çevrilmişti. Kanal D'nin fenomen yarışmasında dün akşam kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Yarışmanın eleme gecesi oldukça stresli anlara sahne oldu. Her bölümünde ayrı farklı bir heyecanın yaşandığı, evlilik konsepti ile izleyicilerin beğenisini kazanan Kısmetse Olur'un haftanın finali bölümünde, bir kişi Kısmetse Olur evine veda etti.. Bu hafta yaşanan olaylar sonrası elenecek kişinin kim olacağını az çok tahmin eden izleyiciler, "Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elenecek?" sorularını sorarak diğer sosyal medya ve arama motoru üzerinden diğer izleyicilerin görüşlerini almak istedi. İşte Kısmetse Olur'da elenen isim ve haftanın birincisi..

Kısmetse Olur evinde elemeye kalan son iki isim Aycan ve Metehan oldu. Elenecek ismi belirleyen ise damatlar veya gelinler evinden çeki alan isim kendi evindeki kişiyi korumayı başardı. Heyecan dozunun arttığı dakikalarda Seda Akgül, çeki alan ismi açıkladı ve eve veda eden isim belli oldu. Gelinler evinden Hazal'ın 10 bin TL'lik ödülü alması nedeniyle eve veda eden isim damat adayı Metehan oldu.

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen programının bu gece yayınlanacak olan bölümünde haftanın kritikleri yapılacak ve yüzleşmeler yaşanacak. Gerek formatı gerekse gelin ve damat adaylarıyla gündemden düşmeyen programın final gecesinde, hafta boyu sorulan “Kısmetse Olur’da kim elenecek?” sorusuna da yanıt gelecek. Peki, programa bu hafta damga vuran konular neydi? Hangi gözde çift yollarını ayırma kararı aldı? İşte, eleme gecesinde de gündeme getirilmesi beklenen haftanın olayları ve Kısmetse Olur final fragmanında dikkat çeken detaylar!

FİNAL FRAGMANINDA DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR

Haftanın birincileri olan Hazal ve Aykut, bu hafta koruma altına alındıkları için eleme heyecanı yaşamayacaklar. Ancak Kısmetse Olur final fragmanına bakılırsa Semih ile yollarını ayırma kararı alan Hazal ve yeni gelin adayı Gamze taşkın arasında tartışmalar yaşanacak. Evin en çok gündeme gelen ve erkeksi tavırlarıyla dikkat çeken ismi Gamze Göktürk, evin tüm erkek adaylarını hedef alacak. Fragmanda dikkat çeken bir diğer aday ise evin gözde adaylarından Didem’in sözleri oldu. Didem’in “Sensizliğe hazır değilim.” diyerek gözyaşı dökmesi, yazılan isimlerin arasında Adnan’ın olduğunu düşündürdü.

GÖKHAN SARA’NIN ÇOCUĞU MU VAR?

Her an sürpriz bir gelişmenin yaşanabildiği ve seslerin yükseldiği Kısmetse Olur evine bu hafta Gökhan Sara’nın itirafı ve yarışmanın gözde çiftlerinden birinin ayrılık kararı alması damga vurdu. Tanıma yolunda olduğun gelin adayı Rabia’nın evlilikten döndüğünü öğrenen Gökhan Sara, evlenip boşandığını ve bir çocuğu olduğunu söyledi. Bu itiraf, hem programdakileri hem de ekran başındakileri şoka uğrattı. Sözleriyle şaşkınlık yaratan Gökhan Sara, gün sonunda Rabia’ya bir ders vermek istediğini için şaka yaptığını belirtti.

ŞAŞIRTAN AYRILIK

Kısmetse Olur’a bu hafta damga vuran bir diğer olay ise Semih ve Hazan ilişkinin bitmesi oldu. Hazal’ın kıskançlıklarına daha fazla dayanamayan Semih, çok fazla ödün verdiğini ifade etti ve daha fazla yapamayacağını söyleyerek ayrılık kararı aldı. Gözyaşlarını boğulan Hazal’ın çiftlerin yazıldığı tahtadan isimlerini silmesi ise ipleri kopma noktasına getirdi. İkilinin ilerleyen günlerde barışıp barışmayacağı, fanları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.