Abone Ol

Kısmetse Olur'da bu hafta Turgay Tepe elendi! Ödülü Nur kazandı

Kısmetse Olur'da bu akşam halk oylaması var. 206. bölümü ile ekrana geldi. 19 Haziran Pazar Kısmetse Olur'da kimler koruma altına alındı? Elenen yarışmacı kim oldu?

Kısmetse Olur'da kim elendi?  10 bin liralık ödülü kim aldı?

Kısmetse Olur'da bu akşam halk oylaması var. 206. bölümünde evde gitmesi için ismi yazılan isimler Turgay Tepe ve Daniela Grajdeanu oldu. 10 bin liralık ödülü bu hafta Nur alınca, gelinler evi koruma altına alındı. Daniela gelinler evinin korunma altına alındığı için elenmekten kurtuldu. Bu hafta elenen isim erkekler evinden Turgay Tepe oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta Turgay Tepe elendi! Ödülü Nur kazandı - Resim: 1Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu kimdir?

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri yeni bir aşka yelken açan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oladu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldğıı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim yakışıklılığı ile dikkat çeken Turgay Tepe oldu.

Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe, evdeki Adnan Kızıltaş faktörü yüzünden bir türlü muradına eremedi.

Kısmetse Olur yarışmasında önümüzdeki hafta gong çalıyor. Bunun anlamı artık birincinin belirleneceği sürece girildiği ve eleme olmayacağı.

Kısmetse Olur'da bu hafta Turgay Tepe elendi! Ödülü Nur kazandı - Resim: 2Kısmetse Olur'da beklenmedik olay!

Kısmetse Olur'da Hazal'ın doğum günü partisi yapıldı! Duygusal anlar yaşandı.
Hazal, sürpriz doğum günü partisinde gözyaşlarına hakim olamadı.

KISMETSE OLUR EVİNE TANKUT DENKER DÖNÜYOR

Kuaför olan Turgay Tepe ilginçtir ki Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönecek isim Tankut olacak.

ABD'de oğlu ile tatil yapan Tankut Denker adeta yıllık izin kullanmış gibi oldu. Tankut Denker'in dönüşünün ardından da Kısmetse Olur'da gong sesi çalacak.

TURGAY TEPE KİMDİR?

29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe aslen Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay Tepe bayan kuaförü...

Turgay instagram hesabında da bunu yansıtıyor. Bütün hesabı müşterilerinden haliyle kadınlardan oluşuyor. Ceyda Kırıcı'ya talip olan damat adayı hayli yakışıklı.

Kısmetse Olur'da bu hafta Turgay Tepe elendi! Ödülü Nur kazandı - Resim: 3KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı belli oldu. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı 12 Haziran Kısmetse Olur'da ilkler yaşandı. Eser 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken; Cansel ve Batuhan eleme adayı oldu. Kısmetse Olur'da büyük final sürprizi herkesi heyecanlandırdı. Bu hafta kimse elenmedi.

Bu hafta Kısmetse Olur'da tüm adayları bekleyen büyük final sürprizi ne oldu?
Kısmetse Olur'da bir ilk yaşanıyor!