Abone Ol

Kısmetse Olur'da ilginç gelişmeler yaşanıyor! Adnan ve Didem kapıştı

Bir grup Kısmetse Olur evine gelen adayı görünce çok sevinirken, bir grup şoke oldu. Peki Kısmetse Olur'da bugün neler olacak? İşte Kısmetse Olur evinde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı

Kısmetse Olur'da şok gelişme! Adnan ve Didem kapıştı..

Kısmetse Olur'da bu hafta heyecan seviyesi yüksek bir eleme yaşandı. İzleyiciler eleme heyecanını izlerken yerlerinde duramadı. Kısmetse Olur'da bu hafta eleme potasınakızlar evinden Esra, erkekler evinden ise Semih çıktı. Semih'in eleme potasında olması Hazal'a korku dolu anlar yaşattı. Kısmetse Olur hayranları merakla evden kimin eleneceğini bekliyorlardı ve elenen isim belli oldu. İşte, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve elenen isim.

Kanal D'nin herkes tarafından ilgiyle takip ettiği evlilik programı Kısmetse Olur'da haftanın finali geldi çattı. Heyecan ve tansiyon seviyesinin hep yüksek olduğu Kısmetse Olur evinde bu hafta birçok şok yaşanacak. Semih'in annesinin Kısmetse Olur evine gelmesinin ardından Hazal ile Semih'in barışması izleyenlerin yüzünü gülümsetti. Fakat Gökhan ve Rabia çiftinin yaşadığı sorunlar ilişkilerinin bitmesine sebep oluyor. Bu hafta Kısmetse Olur evine gelen büyük sürpriz ne oldu? İşte, Kısmetse Olur haftanın finalifragmanı.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta 10 binlira değerindeki çekin sahibi Gökhan Sara oldu ve Gökhan bu sayede Semih'i elenmekten kurtardı

Kısmetse Olur evinde elenen isimde belli oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Esra Yağan elenerek Kısmetse Olur evine veda etti.

Ayrıca Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmacıları şoke eden bir sürpriz de yaşandı. Eski yarışmacılardan Ayça, Kısmetse Olur evine tekrar gelerek herkesi şaşırtan bir giriş yaptı. İşte yarışmanın bu hafta yaşananacak olayları..

Kısmetse Olur 249.Bölüm Fragmanı yayında! Didem'in geçmişiyle ilgili ortaya çıkan sır Adnan'ı çileden çıkarıyor. Didem'in daha önce evlenip ayrıldığı ortaya çıkıyor!

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI