Abone Ol

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası

Kısmetse Olur'dan son dakika haberi.. Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne Hazal ve Emre'nin kavgası damga vurdu.

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası

Emre, dekolte yüzünden tartıştığı sevgilisinin gönlünü almak için ona mektup yazdı.

Hazal'ın kendisiyle dalga geçmesine sinirlenen Emre, mektubu yırttı.

Emre'nin tavrıyla şoke olan Hazal sinir krizi geçirdi.

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası - Resim: 1Hazal Atabek'in 4 ay önce bebeği mi oldu?

Kanal D ekranının beğenilen Kısmetse Olur'da yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Pazar günü ekrana gelen Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtını sunucu Seda Akgül'dan geldi. Kısmetse Olur'da bu hafta yeni gelin adayı Özge Çanlı'nın elenirken, Emre Ubeyli ise 10 bin liralık çekin sahibi oldu...

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kısmetse Olur’da 10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı Kısmetse Olur’dan elendi.

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası - Resim: 2Kısmetse Olur'da kim elendi, eve kim geldi? 27 Mart 2016

Kısmetse Olur evinde SMS oylaması sonuçları Cumartesi günü açıklandı. Erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular. Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme oylamasında erkekler evinden Ali ve Tankut, gelinler evinden Özge Çanlı ismi çıktı. Melis Buse de aldığı oy oranıyla neredeyse eleme potasına giriyordu.

10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı geldiği gibi elendi. Özge Çanlı Semih’e talip olunca Melis Buse ve Nur’un tepkisini almıştı.

KISMETSE OLUR’DA KAVGA

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası - Resim: 3Kısmetse Olur'da şok ses kaydı!

Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur’a eski yarışmacılardan Melek’in yaptığı ziyaret damga vurdu. Kısmetse Olur’da Melek’in kendisi hakkında söylediklerini duyan Batuhan çok sinirlendi. İşte Kısmetse Olur’da yaşananlar

Melek’in Ayça ve yarışma dışındaki hayatı hakkında söylediklerine sinirlenen Batuhan, soluğu gelinler evinde aldı.Batuhan’ın Emre ile ilgili sorularına sinirlenen Ayça, sevgilisine sert bir karşılık verdi.

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası - Resim: 4Kısmetse Olur capsleri

Heyecanla izlenen yapımını Production House'un üstlendiği ve yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 134. bölüm dün akşam ekrana geldi.  Kısmetse Olur evinde SMS oylaması sonuçları açıklandı. Dün Kısmetse Olur'da elenen isim Özge Çanlı'mı oldu? Erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular.

ÖZGE ÇANLI KİMDİR?

Kısmetse Olur'da Hazal ve Emre'nin dekolte kavgası - Resim: 5

27 yaşında olduğunu belirten Özge Çanlı aslen İzmirli ancak İstanbul'da yaşıyor. Kova burcu olan Özge, halkla ilişkiler uzmanı... Önce Murat ve Semih'e talip olan gelin adayı Özge Çanlı daha sonra Murat'ı listesinden çıkarmıştı.

Emre, romantik ödül yemeğinde Hazal'a aşkını işte böyle dile getirdi. Emre ve Hazal'ın romantik anları...

Kısmetse Olur'da şok görüntüler! Üç damat adayına birden uyarı aldıran olay ne? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de! Kısmetse Olur'da damat adaylarına şok uyarı!