Abone Ol

Kısmetse Olur'da bugün beklenmedik bir olay yaşanıyor

Kısmetse Olur'da bugün heyecan dolu anlar yaşanıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında yayınlanan görüntülerde Semih ve Hazal'ın ayrılık konuşması yapması izleyenleri şoke etti.

Kısmetse Olur'da sürpriz ayrılık!

Kısmetse Olur evinde bugün hareketli anların yaşanacağı kendisi fragmandan belli ediyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde Hazal ile Semih ayrıldı mı sorusunun cevabı netleşecek. Metehan ikilinin ayrılmasından sonra kırmızı oda da Hazal ile görüşmek istedi fakat Hazal konuşmayı uzatmadı. Peki Kısmetse Olur evinde bugün neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur 244. bölümde yaşanacaklar ve Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı

Kısmetse Olur yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşanmıştı. Yarışmanın dün akşam gerçekleşen eleme gecesinde kimin elendiği izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Kısmetse Olur'da geçen hafta oldukça hareketli gelişmeler yaşandı. Bu haftada yarışmaya katılan iki yeni isim Kısmetse Olur evinde tartışmaları beraberinde getirdi.

Kısmetse Olur evinde dün akşam Serap Gündüz elendi. Serap'ın eve veda etmesinin ardından eve gelen yeni gelin adayı Nazlı, izleyenleri hayrete düşürdü. Güzelliğiyle ön plana çıkan Nazlı, talip olduğu damat adayının Semih olduğunu söyleyince olanlar oldu ve Hazal sinir krizi geçirdi.

Kısmetse Olur evinde bugün yayınlanacak bölüm öncesinde yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Hazal ile kırmız oda da konuşmak isteyen Metehan, Hazal'dan içerde olumsuz cevap alınca işler karıştı. Metehan olayın sonrasında Semih'e gidip 'hayırlı olsun ilişkiniz bitmiş' diyince ikili arasında uzun soluklu bir gerginlik yaşandı. Kısmetse Olur evinde bugün neler yaşanacağı ise merak konusu

Gökhan’ın Esra’ya İlgi Göstermesi Rabia’yı Çıldırttı!
Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümüne Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar damgasını vurdu. Eve yeni gelen gelin adayı Esra’nın Gökhan’a yakınlık göstermesi Rabia cephesinde gerilime neden olmuştu. Gökhan’ın da Esra’ya yakın ilgi göstermesine dayanamayan Rabia, sonunda sinirlerine hakim olamadı.

Kısmetse Olur evine bu hafta dahil olan yarışmacı Arif Can, Rabia'ya talip olunca işler karıştı

Kısmetse Olur'da bir ilk daha yaşanıyor ve damat adaylarının sayısı 9'a çıkıyor...