Abone Ol

Kısmetse Olur haftanın finali neden yayınlanmadı? Kısmetse Olur yayınlanacak mı?

Kısmetse Olur programının bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Yeni KHK ile evlilik programları hakkındaki kararların sonucunun ne olacağı beklenirken, Kısmetse Olur yarışması bugün normal saatinde yayınlanmadı

Kısmetse Olur haftanın finali neden yayınlanmadı?

Kısmetse Olur’un yeni bölümlerini merak eden program takipçileri arayışlarını sürdürüyor. Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı en son 27 Nisan Cuma günü izleyicileriyle buluşmuştu. Peki, Kısmetse Olur yayınlanacak mı? İşte, tüm detaylar!

Kısmetse Olur’un yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Gerek farklı formatı gerekse birbirinden renkli karakterlere sahip gelin ve damat adaylarıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur’un haftanın finali bölümü ve yeni bölümleri merak ediliyor. Peki, Kısmetse yeni bölümleri yayınlanacak mı? Kanal D yayın akışına göre en son 27 Nisan Cuma günü ekrana gelen Kısmetse Olur’un yeni bölümü bugün de yayınlanmayacak.

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?

Kısmetse Olur haftanın finali neden yayınlanmadı? Kısmetse Olur yayınlanacak mı? - Resim: 1Kısmetse Olur yapımcısından son dakika açıklaması

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan'a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu. Kısmetse Olur'da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan'ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.