Abone Ol

Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? Kanal D yayın akışında ne zaman yer alacak?

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağına damga vuran ve farklı formatıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur’un bugünkü yayın akışında da yer almaması merak uyandırdı. Peki, Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? İşte, son durum!

Kanal D Kısmetse Olur'un yeni bölümünü ne zaman yayınlayacak?

Haftanın 7 günü ekrana gelen Kısmetse Olur'un yeni bölüm tarihi için araştırmalar sürüyor. Sevilen programı günlerdir Kanal D yayın akışında göremeyen izleyiciler, ‘Kısmetse Olur ne zaman başlayacak, yeni bölüm ne zaman? gibi sorulara yanıt arıyor.

Seda Akgül'ün sunuculuğunu, Production House'un ise yapımcılığını üstlendiği Kısmetse Olur'un yeni bölümü Kanal D’nin bugünkü yayın akışında da yer almıyor. Yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı ise henüz belirsiz. Peki, yayınlanan son bölümde neler olmuştu?

Onur ve Aycan çiftinin nişan yüzükleri takıldı ve Metin Şentürk birbirinden duygusal şarkılarıyla evde romantik anlar yaşattı. Onur ve Aycan'ın yüzüklerini takan sürpriz ismin diğeri de Nur ve Batu çifti oldu. Uzun zaman sonra Nur'u gören Melis duygulandı. Geçen sezondan onlarla arası açık olan ve şimdi görünce bir anda eski günlerini hatırlayan Melis, Nur'dan özür diledi.

SON HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLDU?

Adnan'ın eski dostlarıyla olan soğukluğu hafta boyunca gündeme gelmişti. Finalde de bu devam etti. Melis, Adnan'ın artık evde başka hedefleri olduğunu ve program dışında çok vefasız olduğunu söyledi. Eski dostlarından hiç biri ile görüşmediğini ifade etti. Bu iddilar karşısında ise Adnan, onlarla görüşmemesinin sebepleri olduğunu söyleyerek iddiaları reddetti. Adnan'ın bu değişiminde Didem'in de etkisinin olduğu konuşulmaya başlandı. Didem, bu konuşmalar karşısında durumu açıklığa kavuşturmak istiyor. Adnan'ın hayatında değişen hiç bir şey olmadığını sadece artık düzenli bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Arkadaşlarının ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtiyor.