Abone Ol

Kısmetse Olur kim elendi internete sızdı.. Yeni gelen 2 bomba isim

Kısmetse Olur 9 Ekim 2016 pazar gecesi kim elendi sorusu yanıt bulunuyor. Kismetse Olur'dan elenen isim günler öncesinden ise sızdı. Elenen Esra olurken Ayça ve Mehtap dönüyor.

Kısmetse Olur kim elendi sızdı..

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden medyaya düştü. Kısmetse Olur 9 Ekim elemesinde eve veda eden Esra Yağan oldu.

Esra Yağan evden gitmeden önce talipli olduğu ancak umduğunu bulamadığı Gökhan Sara ile kavga etti.

Kısmetse Olur'da haftanın kralı Gökhan Sara olurken kraliçe koltuğuna da Aycan Varış oldu.

SEMİH VE HAZAL BARIŞTI
Kısmetse Olur evinde Semih ve Hazal arasındaki kriz de bitti. Semih Kurtulmuş'un annesi eve gelip ikiliyi barıştırdı. Semih'in annesi Fatma Hanım oğlunun kendisine yaptığı itirafı Hazal'a anlattı. Semih annesine "Ben aşık oldum' demiş.

Semih 'in annesi Fatma Hanım, Hazal'a oğlunun ona aşık olduğunu anlatıp ikiliyi birayaya getirdi ve barıştırdı.

KISMETSE OLUR 9 EKİM ELEMESİ KİM ELENDİ?
9 Ekim pazar günü yapılan Kısmetse Olur elemesinde erkek yarışmacılar Esra Yağan ismini verecek. Çeki erkekler evi alınca da elenen isim Esra Yağan olacak.

Esra Yağan hatırlanacağı gibi Gökhan Sara'ya talipli olarak gelmişti. Rabia'yı kıskançlık krizlerine sokan Esra beklediği ilgiyi bulamadı.

KISMETSE OLUR YENİ GELENLER AYÇA BEĞEN VE MEHTAP

Kısmetse Olur'da haftanın olayı eve yeni gelen gelin adayları olacak. Erkekler evi gibi gelinler evinde de aday sayısı 9'a çıkacak. Bu sebeple de 1 yerine 2 gelin adayı eve girecek.

Kısmetse Olur yeni sezonda beklediği oranda reyting alamayınca eski sezon yarışmacılarına umut bağladı. Bunun için de bu hafta sonu elenen ismin yerine Ayça Beğen ve Mehtap eve girecek.

Ayça Beğen ilk girdiğinde Aykut'a talipli olduğunu söyleyecek. Sonrasında ise Gökhan Sara'ya yönelecek. Mehtap ise Leyla Keskin ile yıldızı barışmayan geçkin damat adayı Suat ile şansını deneyecek.

GAMZE VE ŞAHİN KAVGASI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının son bölümünde Şahin'in siyah çelenkle Gamze'ye gelmesi ve hediye ettiği bebeği alması olay yarattı. Gamze, damatlar evinde Şahin'i yerden yere vurdu!