Abone Ol

Kısmetse Olur Duygu, nasıl geri döndü?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'a 31 Ekim Cumartesi gecesi Melek Çiftçi'nin yerine Duygu Yıldırım geldi. Peki Kısmetse Olur yarışmasına katılan Duygu Yıldırım kimdir? Duygu yıldırım kaç yaşında?

Kısmetse Olur Duygu, nasıl geri döndü?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da Ayça ve Emre sarmaş dolaş!

Kanal D ekranları yepyeni yarışma programı Kısmetse Olur ile izleyicisiyle buluştu. Reytingleri altüst eden yarışma programı Kısmetse Olurda dün gece iki kişi elendi ve yarışmaya veda etti. Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kısmetse Olur'da her cumartesi bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmaya veda ediyor.

Damat adayları bir gelin adayını, gelin adayları da bir damat adayını yarışmadan gönderiyor. Bu arada Kısmetse Olur yarışmasında her cumartesi gecesi yayınlanan final bölümünde elenen ve yarışmaya veda eden damat ve gelin adaylarının yerine bir damat adayı ve bir gelin adayı yarışmaya dahil oluyor. Dün gece yayınlanan Kısmetse Olur final bölümünde yarışmaya veda eden Melek Çelebi ve Eser West'in yerine Ercan Çiftçi ve Duygu Yıldırım geri geldi.

Peki Kısmetse Olur Duygu Yıldırım Kimdir?

Kısmetse Olur yarışma programına 31 Ekim Cumartesi gecesi yayınlanan final bölümünde Melek Çelebi'nin yerine gelinler evine dahil olan Duygu Yıldırım 1974 tarihinde Sinop’ da dünyaya gelmiştir. 41 yaşında olan sarışın ve güzel yarışmacı İstanbul’ da yaşamaktadır. Gözleri Bal köpüğü rengindedir. Güzel yarışmacının boyu da 168 cm dir. İstanbul’ da oturan güzel yarışmacı çalışmaktan pek hoşlanmamaktadır. Aradığı eş adayını bulabilmek için Kısmetse Olur Yarışmasına katılmıştır.

Kısmetse Olur Duygu, nasıl geri döndü? - Resim: 1

Haber46.com