Abone Ol

Kısmetse Olur'da neden kimse elenmedi?

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur 26 şubat elemesinde sürprizler var. Gökhan Sara ve Sibel Akbulut ile ilgili bir gelişme ise Kısmetse Olur evinde önümüzdeki hafta damga vuracak.

Kısmetse Olur'da neden kimse elenmedi?

Kısmetse Olur'da bu hafta 26 şubat pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı sürprizlerle dolu oldu. Yapım reytingleri körüklemek için her yolu denerken programın sonu da göründü. Kısmetse Olur 25 Haziran'da bitiyor.

Kısmetse Olur evinde 26 Şubat pazar günü elemeye gelinler evinden Yağmur, damatlar evinden ise Ünal Taylı çıkarıldı. Yağmur ve Ünal Taylı elenmeyi beklerken yapım sürpriz yaptı. Kısmetse Olur evinde bu pazar 'elenen' olmadı. Hem Ünal hem de Yağmur bu kararla derin bir nefes aldı.

Peki bu hafta neden elenen yok? İşte bu konuda bomba bir iddia var. O gelişme de Gökhan Sara ve Sibel ile ilgili. Kısmetse Olur evinin zengin damat adayı Gökhan Sara, hatırlanacağı gibi bir kez gelin adaylarının oyları ile Adnan ile kavga ettiği için diskalifiye olmuştu. Ancak oylama günü Sibel, Gökhan'ı sevdiğini itiraf edince yapım ekibi bunda reyting kaynağı görmüş ve sonrasında damat adayını yeniden eve almıştı. Şimdi gelelim bombaya... Gökhan Sara önümüzdeki hafta Kısmetse Olur yapımı tarafından 'kurallara uymadı' iddiası ile evden atılacak. Diskalifiye olan Gökhan Sara evden ayrılırken sevgilisi Sibel'e 'gitmek mi kalmak mı istediği' sorulacak. Sibel Akbulut da evde kalmak istemediğini söyleyip Gökhan Sara ile birlikte Kısmetse Olur'u terkedecek.